Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2026

15ο Jazz στο Πάρκο - Η καρδιά της jazz χτυπά δυνατά για 15η χρονιά στο Ίλιον

Για 15η συνεχή χρονιά, το Ίλιον γίνεται σημείο συνάντησης σημαντικών εκπροσώπων της ελληνικής και διεθνούς jazz σκηνής.

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2026, στις 21:00, ο Δήμος Ιλίου διοργανώνει το 15ο Jazz στο Πάρκο, στο Κτήμα Σερπιέρη, στον περιβάλλοντα χώρο του Πύργου Βασιλίσσης.
Σε έναν χώρο ιδιαίτερης ιστορικής και αισθητικής αξίας, καταξιωμένοι μουσικοί και νεότεροι δημιουργοί συναντιούνται σε μια βραδιά γεμάτη διαφορετικούς μουσικούς.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν:
GILAD & TALLY ATZMON QUINTET
Jazz from Sidney Bechet to Django and Michel Legrand
Gilad Atzmon
Tally Atzmon
Γιάννης Παπαδόπουλος
Γιώργος Πανταζόπουλος
Παναγιώτης Θέμος
ΚΙΜΩΝΑΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ QUARTET
Κωνσταντίνος Νικογιάννης
Δημήτρης Κασσαβέτης
Κίμωνας Καρούτζος
Henry Chukuma Onuchuks
ΤΟ ΤΡΙΟ
Haig Yazdjian
Γιώτης Κιουρτσόγλου
Βαγγέλης Καρίπης

Στη διοργάνωση συμμετέχει και το Σύνολο Jazz του Μουσικού Σχολείου Ιλίου.

Την παρουσίαση της βραδιάς αναλαμβάνει ο Πασχάλης Τσαρούχας, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση υπογράφει ο Γιώργος Τρανταλίδης.
Το φεστιβάλ πραγματοποιείται με την ευγενική παραχώρηση του χώρου από τον κ. Ιωάννη Σερπιέρη και με χορηγό επικοινωνίας την ΕΡΤ.
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2026 | Ώρα 21:00
Κτήμα Σερπιέρη, περιβάλλων χώρος Πύργου Βασιλίσσης
Είσοδος από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, Ίλιον
Είσοδος ελεύθερη

 Η ιστοσελίδα δεν φέρει καμμία ευθύνη για τα άρθρα, η αποκλειστική ευθύνη ανήκει σε αυτούς που τα υπογράφουν.