Από το Γραφείο Τύπου της αυτοδιοικητικής παράταξης «Μαρούσι - Νέα Εποχή» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


 «Με αφορμή την απάντηση του κ. Καραμέρου και την επίθεση λάσπης στο πρόσωπο του κ. Θ. Αμπατζόγλου οφείλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:
 
Η σπουδή του κυρίου Καραμέρου να μας απαντήσει με κίτρινα σχόλια και όχι επί της ουσίας, δείχνει την προσπάθειά του να κρύψει από τους Μαρουσιώτες τη δική του κομματική ταυτότητα «ΣΥΡΙΖΑ», αναφορικά με την υποψηφιότητά του. Αυτή όμως δεν κρύβεται! Όλη η Ελλάδα γνωρίζει τον κ. Καραμέρο, και όλο το Μαρούσι γνωρίζει τον κ. Κούκουζα.
 
Ότι όμως και να πει ο κ. Καραμέρος, μία είναι η αλήθεια. Ότι η υποψηφιότητα Καραμέρου είναι υποψηφιότητα ΣΥΡΙΖΑ και το ψηφοδέλτιο «ΕνωμένοΜαρούσι» φέρει τη σφραγίδα «ΣΥΡΙΖΑ».
 
Ο κ. Καραμέρος παριστάνει τον ανεξάρτητο ενώ γνωρίζουμε ότι επί 5 χρόνια τώρα είναι διορισμένος Αντιπεριφερειάρχης με σφραγίδα «Τσίπρα -Δούρου». Επί 5 χρόνια τώρα δίνει δημοσίως μάχες υπέρ του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Ακόμη ο κ. Καραμέρος, όλο τον καιρό της πολιτικής του ενασχόλησης με το Μαρούσι, απέφυγε να αναφερθεί στα 5 αποτυχημένα χρόνια θητείας του στο πλευρό της κας Δούρου και κυρίως απέφυγε να θυμίσει στους Μαρουσιώτες ποιό το καλό που έφερε στην πόλη μας, ως Αντιπεριφερειάρχης Αττικής με τη σφραγίδα «Τσίπρα-Δούρου». Μήπως μόνο εμπόδια;
 
Θυμίζουμε στον κ. Καραμέρο πως σε αντίθεση με αυτόν, ο επικεφαλής της παράταξής μας κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, από όποια θέση ευθύνης και αν υπηρέτησε έφερε μόνο μετρήσιμα θετικά αποτελέσματα, για την πατρίδα μας.
Εμείς επιπλέον, έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να συγκρουστούμε για το καλό της τοπικής αυτοδιοίκησης απέναντι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση. Δεν έπραξε όμως το ίδιο ο κ. Καραμέρος, απέναντι στις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, το αντίθετο, συντάχθηκε απόλυτα μαζί τους ακόμη και όταν η Αττική θρήνησε θύματα, σε διαδοχικές και διαφορετικές τραγικές συγκυρίες.
 
Είμαστε βέβαιοι, ότι οι πολίτες του Αμαρουσίου- που έχουν και κρίση και υψηλές απαιτήσεις - θα πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ σε αυτούς τους γνωστούς πια, που κινούνται μεταξύ λαϊκισμού και πολιτικού μασκαρέματος υπό τον μανδύα της δήθεν πολιτικής ανεξαρτησίας.
 
Οι Απόκριες τέλειωσαν κάπως απότομα για τον κ. Καραμέρο, οπότε του συνιστούμε ψυχραιμία. Μέχρι το Μάϊο θα πρέπει να συνηθίσει το κοστούμι του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Η παράταξή μας “Μαρούσι – Νέα Εποχή” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου, συνεχίζει αταλάντευτα και δυναμικά την κατάρτιση του προγράμματός της και την πορεία ΝΙΚΗΣ μαζί με την Μαρουσιώτικη κοινωνία, που θα διασφαλίζει ενότητα και αναπτυξιακή προοπτική για την πόλη που ζούμε και αγαπούμε.»