Γ. Πατούλης: «Με αυτό το έργο συμβάλλουμε στην ομαλή κυκλοφοριακή λειτουργία της πόλης και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών»

Μετά από σχετικές πρωτοβουλίες και απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, ολοκληρώθηκε το έργο της ασφαλτόστρωσης της οδού Χατζηαντωνίου, έμπροσθεν του Ι.Κ.Α. Αμαρουσίου, συνολικού μήκους 1500 m². Πρόκειται για ένα έργο που ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων Αμαρουσίου καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος, αν και μικρός σε έκταση, είναι πολύ σημαντικός για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης του Αμαρουσίου, καθώς καθημερινά χρησιμοποιείται από εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι εξυπηρετούνται από το Ι.Κ.Α. Αμαρουσίου.

«Γνωρίζοντας πολύ καλά πως ο συγκεκριμένος δρόμος χρησιμοποιείται καθημερινά από πάρα πολλούς πολίτες που σπεύδουν να εξυπηρετηθούν από το ΙΚΑ Αμαρουσίου και αφουγκραζόμενοι τις τοπικές ανάγκες, προχωρήσαμε με ταχείς ρυθμούς στις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου το έργο της ασφαλτόστρωσης να ξεκινήσεις και να ολοκληρωθεί τάχιστα από τις υπηρεσίες μας. Στόχος μας να συμβάλλουμε στην ομαλή κυκλοφοριακή λειτουργία της πόλης και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών», υπογραμμίζει ο κ. Πατούλης. Eπισημαίνεται πως σε λίγες μέρες θα ασφαλτοστρωθεί από την Περιφέρεια Αττικής και η Λεωφόρος Ειρήνης στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης.