...Ο κ. Δήμαρχος, όπως χρησιμοποίησε το Δήμο ως εφαλτήριο δια την ανέλιξη σε υψηλότερους στόχους για προσωπικό του όφελος,

διαλύει και διασπείρει την Παράταξή μας σε τέσσερις (4) Συνδυασμούς...

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Π. Βραχνό, ο Γιώργος Ιατρίδης ανέγνωσε στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 26 Φεβρουαρίου 2019 την παραίτησή και ανεξαρτητοποίησή του από την Παράταξη του Δημάρχου Γ. Πατούλη με βαρύτατες εκφράσεις.

Σας παραθέτουμε την επιστολή παραίτησης του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Ιατρίδη.

Κ. Πρόεδρε του Δημοτικού μας Συμβουλίου Δήμου Αμαρουσίου.

Αισθάνομαι άσχημα να μετέχω και να ακούω από τους συμπολίτες μας τα “μύρια όσα” για τη Διοίκηση του Δημάρχου κ. Πατούλη, που νομίζει ότι ο Δήμος μας είναι οικογενειακή του υπόθεση. Αυτό και όσα έχω αναφέρει κατά την ανεξαρτητοποίησή μου, ήταν η αφορμή που ανεξαρτητοποιήθηκα το έτος 2013 από τον Συνδυασμό του. Το 2014 μετά από παράκλησή του μέσα στο Δ.Σ επανήλθα στο Συνδυασμό έχοντας την πεποίθηση ότι θα πορευόμαστε έως το τέλος της νέας θητείας με ειλικρινή και σωστή, ίση μεταχείριση στους Συμβούλους του, καθώς και σε θέματα που ήταν επωφελή στο Δήμο μας. Αντί αυτού ο κ. Δήμαρχος, όπως χρησιμοποίησε το Δήμο ως εφαλτήριο για την ανέλιξη σε υψηλότερους στόχους, για προσωπικό του όφελος, διαλύει και διασπείρει την Παράταξή μας σε τέσσερις (4) Συνδυασμούς που δημιουργήθηκαν, σκοπεύοντας αν μη τι άλλο με την αποχώρησή του από το Δήμο, με άτομα που τους έχει εμπιστοσύνη ότι θα τον “καλύψουν” όταν θα είναι στον επόμενο θώκο που έχει βάλει στόχο. Αποποιούμενος την ευθύνη για όσα συμβαίνουν στην προεκλογική αυτή διαμάχη ΔΗΛΩΝΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΟΝ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ κ. ΠΑΤΟΥΛΗ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ”.

https://ermispress.gr