Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον Πρωθυπουργό,

Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπρόσωπου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η επίσημη ανακοίνωση του εκπροσώπου της κυβέρνησης, έχει ως εξής: «Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, στις 10:00 το πρωί ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, ενώ στις 11:00 θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών “Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητας τους και λοιπές διατάξεις”».

Η συνάντηση είχε προαναγγελθεί μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, στην θέση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε εξάλλου και το υπόλοιπο πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη το οποίο έχει ως εξής:

– Την Δευτέρα (30/10), στις 20:00 ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο του 27ου ετήσιου συνεδρίου Economist Government Roundtable θα συζητήσει με τον Φράνσις Φουκουγιάμα.

– Την Τρίτη (31/10), στις 11:00, θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό το Υπουργικό Συμβούλιο.

– Την Τετάρτη (1/11), ο πρωθυπουργός στις 11:00 θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητας τους και λοιπές διατάξεις».

– Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στην Κίνα όπου την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, τον Πρωθυπουργό Λι Τσιανγκ και τον Πρόεδρο της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης Tζάο Λετζί.