Εκατοντάδες πολίτες, υποστηρικτές του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και πολλά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης το παρών στην κεντρική πολιτική

εκδήλωση του υποψηφίου ευρωβουλευτή.

Μεταξύ άλλων στο Κάραβελ εθεάθησαν βουλευτές και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όπως οι Δημήτρης Κρεμαστινός, Μιχάλης Καρχιμάκης, Νάντια Γιαννακοπούλου, Λουκάς Αποστολίδης, Νίκος Σαλαγιάννης, Τάκης Ρήγας κ.ά., ο πρώην υπουργός Οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης, τα στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Παναγιώτης Καρκατσούλης, Γιώργος Σιακαντάρης, Παναγιώτης Βλάχος, Σπύρος Καρανικόλας, καθώς και συνεργάτες και πολιτικοί συνοδοιπόροι του κ. Ανδρουλάκη όπως ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝ.ΑΛΛ. ο αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Νίκος Μήλης, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Νανά Βρυώνη και Μάρα Κουκουδάκη κ.α.

Από όλες τις παρουσίες εκείνη που πάντως ξεχώρισε ήταν αυτή του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Κώστα Λαλιώτη.

Ο ισχυρός παράγοντας του κεντροαριστερού φορέα και υποψήφιος εκ νέου για την Ευρωβουλή, Νίκος Ανδρουλάκης, ενώπιον του πυκνού ακροατηρίου που παρακολούθησε την ομιλία του, ζήτησε την ενδυνάμωση της «πραγματικά προοδευτικής δύναμης, του ΚΙΝ.ΑΛΛ., ενάντια στους λαϊκιστές του ΣΥΡΙΖΑ και τους "γαλάζιους" λαϊκιστές της Ν.Δ.».

Ευχαρίστησε δε όλες τις γενιές του ΠΑΣΟΚ που τον τίμησαν, δίνοντας το παρών, ενώ αναφέρθηκε περιεκτικά στα πεπραγμένα της θητείας του στις Βρυξέλλες τα πέντε τελευταία χρόνια.