Με αφορμή την ανακοίνωση του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη από το Ίλιον, για την υποψηφιότητά του στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών,

ο υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Καρχιμάκης εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση, για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο της Ν.Δ

Μιχάλης Καρχιμάκης: Στην δυτική Αθήνα κ. Μητσοτάκη δεν χτύπησε ποτέ ούτε η δίκη σας καρδιά ούτε της δεξιάς που ηγείστε.

Στην μνήμη σας, η Δυτική Αθήνα έρχεται μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους και όχι για τις ανάγκες και τα προβλήματα της.

Ο κ Μητσοτάκης ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του στον δυτικό τομέα της Β΄ περιφέρειας Αθήνας, από το Δημαρχείο του Ιλίου στις 3/12, επιδόθηκε σε ένα παραλήρημα υποκρισίας, για την καρδιά της Δεξιάς που χτυπάει δυτικά αλλά και την δίκη του καρδιά που δεν σταματά να χτυπά για την Δυτική Αθήνα.

Κύριε Μητσοτάκη, ούτε η καρδιά της Ν.Δ ,αλλά ούτε και η δίκη σας χτύπησαν ποτέ, για την Δυτική Αθήνα, αλλά όπως φαίνεται ούτε και του ΣΥΡΙΖΑ.

Την Δυτική Αθήνα την θυμηθήκατε αργά, αλλά για άλλους λόγους, εκλογικούς και ψηφοθηρικούς.

Η μόνη σας επιδίωξη ,όλα αυτά τα χρόνια, εξ’ αποστάσεως όμως, ήταν και είναι η παραπλάνηση των ανθρώπων και η ψηφοσυλλεκτική σας στοχοπροσήλωση. Από περιεχόμενο πρωτοβουλιών και στόχους επίλυσης αναγκών ,υπήρξατε άφαντοι.

Έχει λοιπόν πολύ μεγάλη σημασία να μας πείτε έστω και μια πρωτοβουλία που σχετίζεται με τις ανάγκες της ΔΥΤΙΚΗΣ Αθήνας ,που ως δεξιά παράταξη την συλλάβατε ,την σχεδιάσατε, την ωριμάσατε, την υλοποιήσατε και την παραδώσατε τα Χρόνια που ασκήσατε την εξουσία .

Σας πληροφορώ σχεδόν καμία. Η συντριπτική πλειοψηφία των πρωτοβουλιών και των παρεμβάσεων ήταν έργο ΠΑΣΟΚ.

Όσον αφορά τώρα την δίκη σας καρδιά ,δεν συνάντησα ούτε την μισή στα χρόνια που κυκλοφορώ στους δήμους της Δυτικής Αθήνας. Δυστυχώς δεν σας συνάντησα ποτέ.

Κύριε Μητσοτάκη το σημαντικότερο όμως που ξεχάσατε και ξεχνάτε διαρκώς, είναι να αναφέρετε την καταστροφική διακυβέρνηση Καραμανλή και τον ρόλο της, στην επιδείνωση της ζωής των ανθρώπων της Δυτικής Αθήνας, και όχι μόνο. Σήμερα είστε ο τελευταίος που μπορείτε, μετά την πολιτική ,κοινωνική και αναπτυξιακή  εξαφάνιση της δεξιάς που εκπροσωπείτε, να εκφράζετε με τόσο υποκριτικό τρόπο τις δήθεν ευαισθησίες σας για την περιοχή.

Την Δεξιά που ηγείστε, την έχει δοκιμάσει διαχρονικά στο πετσί του ο λαός της Δυτικής Αθήνας και γνωρίζει πολύ καλά ,και την πολιτική σας και τα αναμενόμενα από την πιθανή επάνοδο σας. Είστε λοιπόν και εσείς και ο ΣΥΡΙΖΑ, οι τελευταίοι που μπορείτε να επικαλείστε την λεγόμενη ευαισθησία, για τα προβλήματα και τις ανάγκες της Δυτικής Αθήνας.

Κρικόρ Τσακιτζιάν