Χρειάστηκε σχεδόν να συμπληρώσουμε τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να βρούμε έναν σκληρά εργαζόμενο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον χειριστή του πρωθυπουργικού photoshop, ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα να καμουφλάρει την τραγελαφική ανικανότητα του κ. Τσίπρα να είναι ντυμένος ευπρεπώς και να μην μοιάζει ταυτόχρονα ότι φοράει το βαφτιστικά του ρούχα.

Δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας δεν αρκείται στην τεχνητή επιμήκυνση του παντελονιού του, όπως στην χθεσινή επίσκεψη του Σλοβένου Πρωθυπουργού, αλλά με την ίδια ευκολία παραποιεί την πραγματικότητα: Έτσι, δεν άκουσε τις αλυτρωτικές δηλώσεις του κ. Ζάεφ. Δεν βλέπει ότι τα πανεπιστήμια βρίσκονται στο έλεος συμμοριών και ότι η χώρα τελεί σε καθεστώς ανομίας. Δεν έχει αντιληφθεί ότι η πραγματική οικονομία καταρρέει υπό το βάρος της υπερφορολόγησης και της έλλειψης ρευστότητας. Δεν έμαθε για τις ονειρώξεις του κ. Πολάκη περί πολιτικών διώξεων ώστε να κερδηθούν εκλογές και δεν του έχει μιλήσει κανείς για τα καθημερινά παραληρήματα του συγκυβερνήτη του.

Ο κ. Τσίπρας και η υπό διάλυση κυβέρνησή του είτε βλέπουν τα κατορθώματά τους μέσα από photoshop, είτε προσπαθούν να δείξουν μια εικόνα που την έχουν φέρει στα μέτρα τους. Όσα φίλτρα όμως και να βάλουν στην κάλπη, το μαύρο που τους επιφυλάσσουν οι πολίτες θα παραμείνει μαύρο.