Στις 9 Ιουνίου συνδιαμορφώνουμε το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Όσο ισχυρότερη βγει η Νέα Δημοκρατία από τις εκλογές αυτές, τόσο περισσότερα θα μπορεί να διεκδικήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σε μία γεωπολιτική συγκυρία δύσκολη, όπου η εθνική μας φωνή πρέπει να ακούγεται ισχυρή.

Το αποτέλεσμα θα επηρεάσει και το εγχώριο πολιτικό σκηνικό, καθώς πολλά κόμματα χρησιμοποιούν τις Ευρωεκλογές για να διαταράξουν την πολιτική σταθερότητα που με προσπάθεια πετύχαμε.

Δεν υπάρχει, όμως, περιθώριο για πειραματισμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε να φέρνουμε την Ελλάδα σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη. Για όλες και όλους εμάς στη Νέα Δημοκρατία είναι εκλογές πολιτικής ευθύνης και ωριμότητας και είμαστε έτοιμοι να υπηρετήσουμε τα εθνικά συμφέροντα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την επόμενη πενταετία.

Να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις και να συνδιαμορφώσουμε τις αλλαγές που θα καθορίσουν το αύριο της Ευρώπης στην Άμυνα, την Αγροτική Πολιτική, στις Επενδύσεις, στο Μεταναστευτικό, στην Κλιματική Κρίση και το Δημογραφικό. Στις 9 Ιουνίου παλιά και νέα στελέχη συστρατευόμαστε για να δώσουμε ξανά ισχυρή εντολή στην Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όλες και όλοι μαζί να γιορτάσουμε μία ακόμα ιστορική νίκη μαζί με τα πεντηκοστά γενέθλια της Παράταξής μας. Ισχυρή Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.