Το απόγευμα της Τρίτης θα γίνει και επισήμως γνωστή, η υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

που «ταράζει» τα «νερά» τα τελευταία 24ωρα. Αυτή του Στέφανου Κασσελάκη… Ο Στέφανος Κασσελάκης επιλέγει να κάνει την ανακοίνωση αυτή από την Κρήτη και συγκεκριμένα από τους Τάφους των Βενιζέλων, στις 7.15 το απόγευμα της Τρίτης, όπως αναφέρει η επιστολή του στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το ekriti, η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να ξεκινήσει την εκστρατεία του από τα Χανιά ελήφθη λόγω εντοπιότητας, καθώς πρόκειται για τη γενέτειρα του, ενώ θα περιοδεύσει τις υπόλοιπους ημέρες σε όλη την Κρήτη. Στην επιστολή του, απόσπασμα της οποίας δημοσιεύουν τα «Χανιώτικα Νέα» ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Αισθάνομαι την ανάγκη, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, η πρώτη μου δημόσια επαφή να γίνει στον τόπο καταγωγής μου και με τους ανθρώπους του τόπου μου» … «Καλώ τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, αλλά και κάθε προοδευτικό και δημοκρατικό συμπατριώτη μου από τα Χανιά, να συναντηθούμε, να γνωριστούμε καλύτερα και να συζητήσουμε τον τρόπο και τον δρόμο που πρέπει να διανύσουμε μαζί για την ανασυγκρότηση του κόμματος και την Αριστερά του μέλλοντος.

Ραντεβού την Τρίτη το απόγευμα στις 7.15μμ στους Τάφους του Βενιζέλου».

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου, θα γίνει το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, το οποίο σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση θα γίνει στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (Πειραιώς 254, Ταύρος). Οι εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου θα ξεκινήσουν στις 11 π.μ.