Στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο υπ. Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας στο Δυτικό Τομέα Δημήτρης Μαραβέλιας, στη πρωτοβουλία της Επιτροπής των Περιφερειών (ΕτΠ) και

της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνούς Συνεργασίας και Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όπου συμμετείχε στο Φόρουμ «Πόλεις και περιφέρειες για αναπτυξιακή Συνεργασία».

Πάντως, δεν έχασε την ευκαιρία ο Δημήτρης Μαραβέλιας και συναντήθηκε με αρκετούς Αυτοδιοικητικούς, συζητώντας για την κάθοδό του στη κεντρική πολιτική σκηνή με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Γεγονός είναι, ότι ο Δημήτρης Μαραβέλιας έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα, όχι μόνο στη Δυτική Αθήνα αλλά και εκτός, ενώ έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό, ότι έχει αρχίσει σταδιακά και «ανεβαίνει».

Στη φωτογραφία εμφανίζεται με τον πολύ καλό του φίλο πρώην Δήμαρχο Ηρακλείου και νυν υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κουράκη (υποψηφιότητα την οποία  στηρίζει το ΚΙΝ.ΑΛ και η Νέα Δημοκρατία). Σε σύντομη δήλωση ο Δημήτρης Μαραβέλιας είπε για τον Γιάννη Κουράκη : «Με τον Γιάννη Κουράκη μας ενώνει η αυτοδιοίκηση και η ευρωπαϊκή πορεία της».