Τελικά αριστερά σημαίνει αγνοώ τους πάντες και κάνω αυτό που θέλω εγώ και η ελίτ που με προστατεύει. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε,

αφού το έκανε και στο δημοψήφισμα και λίγο μετά φέρνοντας χειρότερα μέτρα με το τρίτο μνημόνιο φτωχοποιώντας και άλλο τους Έλληνες και ξεπουλώντας την περιουσία τους στα ξένα τραπεζικά συμφέροντα και ταυτόχρονα υποθηκεύοντας την Εθνική μας περιουσία για 100 χρόνια. Ας μη πούμε και για το μεταναστευτικό που σιγοκαίει στα σπλάχνα της χώρας μας έτοιμο να εκραγεί. Και τώρα με μια συμφωνία εξπρές προβαίνει στο μεγάλο ξεπούλημα της Μακεδονίας, με πρόθυμους βουλευτές και από δεξιά και από αριστερά, τους οποίους τους είχαν ξεράσει οι χώροι στους οποίους κινούνταν γιατί ήταν τα απόλυτα τίποτα. Δυστυχώς το μέλλον της πατρίδας μας το διαχειρίζονται τα τελευταία χρόνια οι περιθωριακοί και οι πολιτικοί τυχοδιώκτες.

Μεγάλη η ευθύνη όμως και του Ελληνικού Λαού, αλλά και των κομμάτων που έθρεψαν τέτοια φίδια στους κόλπους τους. Ακόμη και οι Σκοπιανοί είχαν περισσότερες αντιστάσεις για τη συμφωνία, παρόλο που ήταν υπέρ τους, αφού τους έδωσε το δικαίωμα ο Τσίπρας και ο Καμμένος να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες και να λένε τη χώρα τους Μακεδονία. Από τις Πρέσπες το Ιούνιο του 2018, οι Σκοπιανοί μετά από έντονους τσακωμούς στο εσωτερικό τους για εξαγορά βουλευτών, συναλλαγές ανταλλαγής ψήφου με την αποφυγή φυλάκισης αλλά και χρηματισμού και με ένα δημοψήφισμα φιάσκο ολοκλήρωσαν τη διαδικασία τον Ιανουάριο του 2019, μετά από επτά μήνες.

Εμείς όμως το ξεπούλημα το κάναμε σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε λίγες ημέρες, παρά το γεγονός ότι πάνω από το 70% του Ελληνικού πληθυσμού αντιδρούσε. Γιατί άραγε;; Τι παιχνίδια έχουν παιχτεί από το 2017 έως σήμερα; Πώς η βασιλόφρονη Κουντουρά με τη λαϊκή δεξιά Παπακώστα άλλαξαν τόσο εύκολα στρατόπεδο; Ποια τα ανταλλάγματα; Δυστυχώς ζούμε σε μια σκοτεινή περίοδο, με κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους ξεδιάντροπους που πουλάνε αξίες, αρχές και την ιστορία μας για μια θέση με χρήμα. Ντροπή !!!! ντροπή για τις επιλογές μας!!!! ντροπή μας και που τους ανεχόμαστε!!!!!

Μπάμπης Καούκης

Γ.Σ. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών

Γ.Γ.ΔΑΚΕ Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων

(Δυτικός Τομέας Αθηνών)