Μεγάλες υλικές ζημιές άφησε πίσω της η μεγάλη φωτιά και οι εκρήξεις που σημειώθηκαν

μετά την ανατροπή βυτιοφόρου στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών -Κορίνθου, στον Ισθμό. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, απομακρύνθηκε η άμορφη μάζα σιδερικών που είχαν απομείνει από το βυτιοφόρο.

Κλιμάκια της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και εκπρόσωποι των παραχωρησιούχων βρίσκονται από χθες στο σημείο ενώ σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας που υπέστη ζημιά από το υψηλό θερμικό φορτίο. Χιλιάδες οδηγοί έμειναν για ώρες εγκλωβισμένοι στον δρόμο με την Τροχαία να προσπαθεί να ρυθμίσει την κυκλοφορία με εκτροπές και κλεισίματα δρόμων. Στο «πλευρό» των οδηγών ήταν ο Δήμος Κορινθίων, που προσέφερε παλέτες με νερά στους ταλαιπωρημένους ταξιδιώτες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κορινθίων, κ. Δημήτρης Μανωλάκης μετέβη άμεσα στον Ισθμό της Κορίνθου, όπου μοίρασε νερά στους ακινητοποιημένους οδηγούς και ταξιδιώτες, εξαιτίας του ατυχήματος. Όσον αφορά την κυκλοφορία των οχημάτων πλέον διεξάγεται κανονικά στην νέα εθνική στο ρεύμα προς Αθήνα ενώ από την έξοδο Λουτρακίου εκτρέπεται η κυκλοφορία προς την Κόρινθο και παράλληλα παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα η παλαιά Εθνική Οδός.