Ο Δήμαρχος  Πειραιά Γιάννης  Μώραλης  άκουσε χθες τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

και άλλες εορταστικές μελωδίες  μαζί με τη σύζυγό του Βάλια και τα παιδιά τους Πέτρο και Γιολάντα.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου, η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ»,  ο Σύλλογος Απανταχού Καρπαθίων και η Αδελφότητα των Απανταχού Ολυμπιτών Καρπάθου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», δημιούργησαν μια όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Παρόντες επίσης ήταν ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ρέππας, ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. Αλέξανδρος Τζεφεράκος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ταταρόπουλος, η νεοεκλεγείσα Δημοτική Σύμβουλος Ελίνα Βερυκάκη κ.ά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης,  σε δήλωσή του, τόνισε:

 «Γιορτινές στιγμές όπως κάθε χρόνο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου υποδεχόμαστε τοπικούς συλλόγους για  τα παραδοσιακά κάλαντα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου και όλους τους μουσικούς μας, που για μια ακόμη χρονιά  έπαιξαν τα  παραδοσιακά κάλαντα, όπως και την  Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», έναν σημαντικό σύλλογο  με μεγάλη ιστορία και παράδοση. Με τον Πρόεδρο κ. Τσόντο  έχουμε μια πολύ στενή συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί. Να ευχαριστήσω επίσης τον Σύλλογο Απανταχού Καρπαθίων  και την Αδελφότητα των Απανταχού Ολυμπιτών Καρπάθου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» για τα παραδοσιακά κάλαντα, τα οποία δίνουν μια διαφορετική χροιά και χρώμα και πάντα χαιρόμαστε για την παρουσία τους.

Είναι η δέκατη χρονιά που είμαστε εδώ, σε αυτή την ωραία γιορτή και μπαίνουμε δυναμικά σε μια νέα χρονιά με αισιοδοξία για την χώρα και κυρίως για την πόλη μας.     

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία».