Σε συστηματικές παρεμβάσεις καθαριότητας στις γειτονιές της πόλης και αυτοψίες προχωρά ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης στο πλαίσιο των δράσεων «Όλοι μαζί για μια πόλη καθαρή». Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε καθαρισμός δρόμων και πλατειών του οικισμού Αγ. Άννης στο Ρέντη, ενημέρωση κατοίκων και εταιρειών για τον τρόπο διαχωρισμού απορριμμάτων καθώς και καθαρισμός εγκαταλελειμμένων οικοπέδων δίπλα στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρέντη. Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης με την συμβολή του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νικόλαου Καρδιά, έκαναν αυτοψία σε συγκεκριμένους χώρους και συνομίλησαν με κατοίκους.

Ο Δήμαρχος της πόλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η άμεση επικοινωνία με τους κατοίκους παίζει σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα των δράσεων καθαριότητας γι’αυτό το λόγο με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Νικόλαο Καρδιά και υπαλλήλους κάναμε αυτοψίες σε διάφορα σημεία της πόλης, ξεκινώντας από τον Ρέντη. Ακούσαμε τις απόψεις των δημοτών και καταγράψαμε τις επισημάνσεις τους ώστε από κοινού να διαμορφώσουμε ένα καθαρότερο περιβάλλον. Στόχος μας είναι αυτές οι ανοιχτές συναντήσεις να επεκταθούν σε κάθε γειτονιά όπου σε συνεργασία με τους δημότες να εντοπίζουμε τα θέματα που προκύπτουν και να προχωράμε στην επίλυσή τους».

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά σ’αυτές τις δράσεις και συναντήσεις μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύλωσης στο τηλ.2104955611