Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής,

12 Απριλίου, στη Γλυφάδα. Ένας άνδρας, 27 ετών, χειροδικούσε κατά της συντρόφου του (21 ετών) στους κοινούς χώρους μιας πολυκατοικίας, στην οδό Ικαρίας 28. Κλιμάκιο της ΟΠΚΕ, που περνούσε τυχαία από την οδό, αντιλήφθηκε το συμβάν λόγω των φωνών και πλησίασε. Τότε, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από περαστικούς για το τι συμβαίνει και ανέβηκαν στον 4ο όροφο, όπου και απευθύνθηκαν στον άνδρα με τη φράση: «τι κάνεις εκεί;». Αυτός απομακρύνθηκε αμέσως, μπήκε στο διαμέρισμά του και κλειδώθηκε μέσα. Λίγο αργότερα, αυτοκτόνησε.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο ανέμεναν την εντολή του Εισαγγελέα για να μπουν στο διαμέρισμα, ενώ στην πολυκατοικία έσπευσε και διαπραγματευτής. Όταν, όμως, οι Αρχές εισήλθαν στον χώρο, σπάζοντας την πόρτα, βρήκαν τον 27χρονο νεκρό. Το θύμα της επίθεσης είπε στους αστυνομικούς ότι ο 27χρονος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, όταν της επιτέθηκε και παρουσίαζε τάσεις αυτοκτονίας. Την είχε κακοποιήσει σωματικά άλλη μια φορά, τον Μάρτιο, αλλά η 21χρονη δεν είχε προβεί σε καταγγελία.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα οι Αρχές εντόπισαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών χαπιών, που δεν αντιστοιχούν σε αναλογίες προσωπικής χρήσης.