Με δύο διακρίσεις, ένα χρυσό και ένα χάλκινο βραβείο, ξεχώρισε στα Best City Awards 2022

ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, σε μια ολοζώντανη covid free Τελετή Απονομής που έλαβε χώρα την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στη Θεατρική Σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.Στην κατηγορία «Ασφάλεια» που αφορούσε «Δράσεις & Έργα για την πρόληψη, παρακολούθηση, έλεγχο, και προστασία σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης» ο Δήμος μας κέρδισε το Χρυσό βραβείο για το πρόγραμμα «Ασπίδα για το βουνό μας» Η πιο άριστα οργανωμένη πολιτική προστασία σε Δήμο, που αποτελεί πρότυπο λειτουργίας, με το δικό της κέντρο ελέγχου, μόνο το χρυσό θα μπορούσε να αποσπάσει.

Το Χάλκινο βραβείο αφορούσε το επιτυχημένο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Living Streets «Βάλε χρώμα στη ζωή σου!» και διακρίθηκε στην κατηγορία «Κοινωνική Ευθύνη». Ένα πρόγραμμα που έδωσε πίσω στα παιδιά μας τις γειτονιές ελεύθερες για μια βδομάδα. Το Δήμο μας εκπροσώπησαν παραλαμβάνοντας τα αντίστοιχα βραβεία, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Βασίλης Κρητικός και η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελίνα Αλεξίου.Τα Best City Awards διοργανώθηκαν για 5η χρονιά από την εταιρεία Boussias, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής. Είναι τα μοναδικά βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις.Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό να επιβραβεύονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς.

Οι διακρίσεις που απέσπασε ο Δήμος μας, μας γεμίζουν με χαρά και υπερηφάνεια και μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε προσφέροντας στους συμπολίτες μας υπηρεσίες και δράσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και τους κάνουν να αισθάνονται ασφαλείς.