Ατμόσφαιρα γιορτής και ύφος μονοήμερης εκδρομής θα επικρατήσει

στον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου σήμερα Κυριακή 26 Μαΐου!! Οι θρύλοι της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας επιστρέφουν στον Άλιμο, κουβαλώντας μία ολόκληρη ιστορία αισθητικής, τεχνολογίας και πολιτισμού σε τέσσερις τροχούς.

Στο φετεινό Alimos Classic Car Sunday V μπορεί κάποιος να θαυμάσει Aston Martin, Ferrari, Lamborghini, Chevy, Cadillac, Plymouth, Μustang, τον διάσημο Kit, Rolls Royce και πολλά ακόμα σπάνια, συλλεκτικά αυτοκίνητα, που φέρνουν οι μεγαλύτερες Λέσχες της χώρας (ΦΙΛΠΑ, ΣΙΣΠΑ, ΟΡΚΑ, ΕΛΚΑ, FIAT 500, ΣΔΙΟ), ενώ για πρώτη φορά συμμετέχουν και περιφερειακές λέσχες.

Ταυτόχρονα, μια μεγάλη, «χορταστική» γιορτή με χρώματα, ήχους και μυρωδιές θα είναι σε πλήρη εξέλιξη από τη 1 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα: μουσική ’60s, street food (μπέργκερς, χοτ ντογκς, ντόνατς, παγωτά και κοκτέιλς) που θα παρασκευάζονται σε ένα… συλλεκτικό Volks Van, δωρεάν λαχεία και, για πρώτη φορά, ένα Gift Shop για να προμηθευτεί το κοινό αναμνηστικά καπελάκια, μπλουζάκια, κούπες του καφέ και αφίσες σε τιμές… άλλης εποχής!