Απειλές από μπράβους καταγγέλλει ότι δέχεται ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης

με αφορμή τα μέτρα που πάρθηκαν για την ένταση της μουσικής στα μαγαζιά της παραλιακής.  Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ είπε ότι αν και τα μέτρα έγιναν αποδεκτά από την συντριπτική πλειοψηφία συνάντησαν λίγες εξαιρέσεις μεταξύ αυτών κι ένα κατάστημα που όπως είπε «επέμεινε κι επιμένει να επιβάλλει τον δικό του νόμο στην παραλία». «Εις επήκοον πολλών ανθρώπων στην παραλία -και στο κατάστημα εκεί στον χώρο- λένε ότι θα δώσουμε ένα γερό μάθημα στον Δήμαρχο, θα δει τι θα πάθει που τα έβαλε με τον τάδε, τον εργοδότη τους, πού θα με βρούνε κλπ» σημείωσε χαρακτηριστικά. Στην καταγγελία του, ο δήμαρχος Αλίμου σημείωσε ότι ανάμεσα σε εκείνους που τον απειλούν φαίνεται ότι είναι και εν ενεργεία αστυνομικός.

Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Πήραμε πολύ αυστηρά μέτρα τον περασμένο Ιούνιο γιατί η κατάσταση είχε ξεφύγει ήταν πιο άγρια από ποτέ ...τρίζαν τα παράθυρα των ανθρώπων και δονούνταν τα σπίτια τους από τη μουσική. Το θετικό είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων αποδέχθηκε αυτά τα μέτρα, έδειξε διάθεση συνεργασίας και πράγματι πετύχαμε να χαμηλώσει η ένταση, να τοποθετήσουν ηχομονώσεις, να κυλήσει πολύ ομαλά το καλοκαίρι. Τα καταστήματα να λειτουργούν να έχουν διασκέδαση και μεγάλη προσέλευση κόσμου, αλλά ταυτόχρονα και οι πολίτες από την άλλη πλευρά της Ποσειδώνος να μπορούν να κοιμηθούν να μην ταλαιπωρούνται. Δυστυχώς υπήρξαν κάποιες λίγες εξαιρέσεις μεταξύ αυτών κι ένα κατάστημα που επέμεινε κι επιμένει να επιβάλλει τον δικό του νόμο στην παραλία. Να κάνει τα πράγματα με τον τρόπο που εκείνο ήθελε κι όχι με τον τρόπο που η πόλη και η νομιμότητα έλεγε. Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο πλέον να έχουμε από αυτό το κατάστημα -και στη διάρκεια του καλοκαιριού και μέχρι τώρα- απειλές από μπράβους, από υποκείμενα που κυκλοφορούν εκεί στον χώρο της παραλίας που λένε αυτά που λένε σε βάρος του Δήμου και του Δημάρχου προσωπικά με τι προειδοποιήσεις εντός ή εκτός εισαγωγικών που εκτοξεύουν[….] Εις επήκοον πολλών ανθρώπων στην παραλία λένε ότι -και στο κατάστημα εκεί στον χώρο- λένε ότι θα δώσουμε ένα γερό μάθημα στον Δήμαρχο, θα δει τι θα πάθει που τα έβαλε με τον τάδε, τον εργοδότη τους, πού θα με βρούνε κλπ».

Σε άλλο σημείο είπε ότι «τα λένε σε πολίτες που μου τα μεταφέρουν και ξέρετε τώρα οι πολίτες φοβούνται να εκτεθούν διότι φοβούνται κι εκείνοι με τη σειρά τους για τη σωματική τους ακεραιότητα και την ασφάλειά τους. Δηλαδή δημιουργεί μια αλυσίδα φόβου αυτό το πράγμα η οποία πρέπει να  σπάσει. Για αυτό έκανα την καταγγελία δημόσια αφού έστειλα στις αρχές τα στοιχεία που έχω».