Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε σήμερα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Λαμιέων.

Ο κ. Συμεών μιλώντας στους πιστούς μετά την Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία μεταξύ άλλων ζήτησε αυτές τις άγιες ημέρες να σκεφτόμαστε και αυτούς που εργάζονται για όλους εμάς.

«Ερχόμενος τα ξημερώματα στον Μητροπολιτικό Ναό είδα τους πεντακάθαρους δρόμους της πόλης και σκέφτηκα τους ανθρώπους της καθαριότητας, που αυτές τις ήμερες και ώρες, τις οποίες οι περισσότεροι από εμάς ξεκουραζόμαστε και προσευχόμαστε, εκείνοι εργάζονται σκληρά και σε δύσκολες συνθήκες. Αύριο κ. Δήμαρχε θα ήθελα να κάνω το τραπέζι στους εργαζόμενους της καθαριότητας για να τους ευχαριστήσω προσωπικά εκ μέρους όλων...», είπε ο Σεβασμιώτατος.

Επίσης ο κ Συμεών ζήτησε από τους πιστούς όταν κάνουμε την κίνηση να πετάξουμε ένα χαρτάκι ή γενικά τα σκουπίδια μας, να σκεφτόμαστε αυτούς τους ανθρώπους και να μην τα πετάμε οπουδήποτε.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΙΜ Φθιώτιδας: «Σας ενημερώνουμε ότι, αύριο Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι στην Τραπεζαρία του Πνευματικού -Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.Συμεών θα παραθέσει γεύμα αγάπης και ευγνωμοσύνης προς τους υπαλλήλους καθαριότητος του Δήμου Λαμιέων».

 

 

lamiareport.gr