Τα παιδιά στα Βίλια του Δήμου Μάνδρας, αφού πρώτα παρευρέθηκαν στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στο κέντρο της πόλης τους,

στη συνέχεια συνάντησαν την Καλλικαντζαρούλα και τον Άγιο Βασίλη σε μια παιδική διαδραστική παράσταση που προσέφερε το ΤΕΒΑ, στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων για τα παιδιά των κοινωνικών δομών της Δυτικής Αττικής.

Το πολιτιστικό κέντρο των Βιλίων πλημμύρισε από γονείς και παιδιά.

Απόλαυσαν την όμορφη παράσταση «Η καλλικαντζαρούλα των Χριστουγέννων», είπαν τα κάλαντα και στη συνέχεια ντύθηκαν μαγείρισσες και μάγειροι και έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικα μελομακάρονα που πήραν για να ψήσουν στο σπίτι με τη μαμά και τον μπαμπά.

Η Θεατρική Ομάδα Κανέλα, είχε φροντίσει να κεραστούν όλα τα παιδιά γιορτινά μελομακάρονα, αλλά και ο δήμος είχε στήσει ένα παιδικό μπουφέ με αναψυκτικά και σοκολατένια γλυκά, για όλα τα παιδιά που παρακολούθησαν τη γιορτινή παράσταση.

Στο τέλος μικροί και μεγάλοι φωτογραφήθηκαν με τους ηθοποιούς του έργου και κυρίως με τον Άγιο Βασίλη και την Καλλικαντζαρούλα.

Στην εκδήλωση αυτή έγιναν παιδιά και οι μεγάλοι, οι οποίοι θυμήθηκαν τα δικά τους παιδικά χρόνια, με τη γιαγιά και τις αφηγήσεις για τον Άγιο Βασίλη και τους καλλικάντζαρους, έτσι θέλησαν να φωτογραφηθούν και η Δήμαρχος της Μάνδρας κ. Ιωάννα Κριεκούκη που ήταν παρούσα στην εκδήλωση και έδειχνε να το ευχαριστιέται επειδή περνούσαν καλά τα παιδιά της πόλης της. Το παρών έδωσαν και η κ. η αντιδήμαρχος Βιλίων και Ερυθρών κ. Αγγελική Παπακωνσταντίνου, αλλά και η υπεύθυνη για τη διοργάνωση και τα προγράμματα του ΤΕΒΑ, αντιδήμαρχος κοινωνικής πρόνοιας κ. Αλεξία Νερούτσου.

Την επόμενη εβδομάδα η παράσταση αυτή και συγκεκριμένα την ερχόμενη Παρασκευή στις 18:00 το απόγευμα, θα δοθεί για τα παιδιά στις Ερυθρές, στο παλαιό δημοτικό σχολείο.