«Παρά τις δύσκολες συνθήκες που περνάει ο τόπος εμείς, σαν δημοτική αρχή, είμαστε δίπλα σας για να πετύχετε τους υψηλούς στόχους σας και για να κάνουμε το χώρο του αθλητισμού ένα πολύτιμο «φυτώριο» υγιών προσωπικοτήτων και ταλαντούχων αθλητών» δήλωσε η Δήμαρχος κ. Γιάννα Κριεκούκη.

Στην κατάμεστη αίθουσα του νέου πνευματικού κέντρου Μάνδρας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας  έγινε η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ καθώς και η βράβευση των χορηγών της ομάδας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος κ.Κριεκούκη Ιωάννα, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Μακάριος Μάτσος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Φαρμάκης Ταξιάρχης , οι Αντιδήμαρχοι  κ.Ρόκας Περικλής, Αδάμ Ιωάννα, Δρίκος Σπύρος,η Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Π κ.Νερούτσου Αλεξία, οι πρόεδροι πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής εκπαίδευσης κ.Παπακωνσταντής Μελέτης και Δούκας Αναστάσιος,ο Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Π κ.Κανάκης Χαράλαμπος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κανάκης Γιώργος, Κώνστας Βασίλης, Κανάκης Κώστας και Τώρος Αθανάσιος, ο Αντιπρόεδρος του ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ Α.Ο κ.Πέτρου Κωνσταντίνος, η Εκπρόσωπος του ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ τμήματος Βόλλευ κ.Πέτρου Σωτηρία, ο Ταμίας του Τρίτωνα κ. Λούπας Στέλιος,ο Πρόεδρος και ο Γενικός αρχηγός του Γ.Α.Σ.Μ  κύριοι Λινάρδος Ιωάννης και Τζαβαρής Σπύρος, ο στρατιωτικός ιατρός του πολεμικού ναυτικού κ.Παπανικολάου Νίκος, ο επίτιμος αρχηγός της ομάδας μας Ψηλέας Νίκος , η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Συνταξιούχων Μάνδρας κυρία Ρούτη Μαρία, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Μάνδρας κ.Πέππας Ιωάννης και η βαλκανιονίκης αμαζόνα κ. Κούπενου-Ράπτη Ευαγγελία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Προέδρου του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ κ.Παπανικολάου Μελέτη, ο οποίος ευχαρίστησε τους χορηγούς ενώ αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία και την ολόπλευρη στήριξη της δημοτικής αρχής και προσωπικά της Δημάρχου. Στη συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν η Δήμαρχος κ.Κριεκούκη και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Φαρμάκης Ταξιάρχης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η  συντονίστρια της βραδιάς κ. Περδικούρη Φένια έκανε ένα μίνι απολογισμό των δράσεων της διοίκησης για την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε. Σε κλίμα ενθουσιασμού έγινε παρουσίαση της ανδρικής ομάδας με τον αρχηγό της ομάδας Νικο Γεωργοπαπαδάκο να δίνει τον παλμό. Ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας και Ξεχωριστή Βαρύτητα στην εκδήλωση έδωσε η παρουσία του εφοπλιστή κύριου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ και σαν ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης απο την ομάδα μας για την προσφορά του στον σύλλογο του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.

Έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε το άκουσμα του νέου ΥΜΝΟΥ της ομάδας μας ο οποίος δημιουργήθηκε και μελοποιήθηκε απο την γνωστή τραγουδίστρια ΕΥΔΟΚΙΑ και τους ταλαντούχους συνεργάτες της μουσικούς ΣΩΤΗΡΗ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ και ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΥΛΑΚΗ, οι οποίοι  παρουσίασαν ένα εξαιρετικό ύμνο,ο οποίος στο ακουσμά του ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους δίνοντας μια ιδιαίτερη νότα. Η Διοίκηση τους απένειμε τιμητικές πλακέτες για την ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗ προσφορά τους στην ομάδα μας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δύο συμβολικά δώρα (ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ CD ΜΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ) σε όλους τους χορηγούς δηλώνοντας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την στήριξη τους σε δύσκολες εποχές .Μετα το πέρας της εκδήλωσης δόθηκε κέρασμα στους παρευρισκόμενους.