Στις Ερυθρές - Μάνδρας Αττικής, την Παρασκευή το βράδυ, παρά το τσουχτερό κρύο, συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος για να πάρει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις

της πόλης τους, όπου η Δήμαρχος κ. Ιωάννα Κριεκούκη άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο. Στη συνέχεια ο γονείς και παιδιά κατευθύνθηκαν στο πολιτιστικό κέντρο της πόλης, που στεγάζεται στο παλιό δημοτικό σχολείο και παρακολούθησαν τη Χριστουγεννιάτικη παιδική θεατρική παράσταση που είχε προγραμματιστεί από το ΤΕΒΑ, με τίτλο «Η Καλλικαντζαρούλα των Χριστουγέννων».

Τα παιδιά γέλασαν με τις περιπέτειες της Καλλικαντζαρούλας και του Άγιου Βασίλη στο σπίτι της γιαγιάς και στη συνέχεια έφτιαξαν όλοι μαζί γιορτινά μελομακάρονα και κεράστηκαν όλα τα παιδιά που πλημμύρισαν την αίθουσα, αναψυκτικά και γλυκά.

Είπαν τα κάλαντα και φωτογραφήθηκαν μικροί και μεγάλοι με τον Άγιο Βασίλη, όπως στη φωτογραφία που φαίνονται η Δήμαρχος κ. Ιωάννα Κριεκούκη, η Αντιδήμαρχος παιδείας και κοινωνικής πρόνοιας κ. Αλεξία Νερούτσου και η Αντιδήμαρχος Βιλίων και Ερυθρών κ. Αγγελική Παπακωνσταντίνου, μαζί με τον ηθοποιό Γιώργο Λουρωτό που υποδύεται τον Άγιο Βασίλη και την Καλλιόπη Γιαννάκου, συγγραφέα του έργου.