Κλειστοί τη Δευτέρα και Τρίτη Παιδικοί Σταθμοί και Σχολεία

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκεται ο Δήμος Φυλής, από το μεσημέρι της Κυριακής 23 Ιανουαρίου 2021, εν όψει των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Ο στόλος των δεκάδων εκχιονιστικών παρατάχθηκε στο κεντρικό εργοτάξιο, στον Ιερό Ναό Παναγίας Κανάλας, υπό την επίβλεψη του Δημάρχου Χρήστου Παππού, του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Οικονομάκη και παρουσία όλων των στελεχών της δημοτικής ομάδας. Τα μηχανήματα του Δήμου θα διασπαρούν, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με το σχέδιο έκτακτης ανάγκης, στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες (Φυλή-Άνω Λιόσια-Ζεφύρι) και στις συνοικίες του Δήμου Φυλής. Αναφορικά με την κακοκαιρία, ο Δήμος Φυλής γνωστοποιεί ότι τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, θα είναι κλειστοί οι Παιδικοί Σταθμοί και με Απόφαση της Περιφέρειας τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια που μπορεί να λειτουργήσουν με τηλεκπαίδευση, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας.

Επίσης ο Δήμος παρακαλεί τους συνδημότες:

- Να παρκάρουν μόνο από τη μια πλευρά του δρόμου για τη διευκόλυνση των εκχιονιστικών μηχανημάτων.

- Να προμηθεύονται αλάτι για τον αποχιονισμό των αυλών τους από τα εξής σημεία: ΦYΛH: ΔHMOTIKO KATAΣTHMA-ΠAIΔIKH XAPA - ΛIBAΔI ANΩ ΛIOΣIA: KENTPIKO ΔHMAPXEIO-ΠANAΓIA KANAΛA-ΠΛATEIA BOPEINOY-ΠΛATEIA HΠEIPΩTΩN-AΓIO ΔHMHTPIO-EYAΓΓEΛIΣTPIA- KOΛYMBHTHPIO-ΠΛATEIA KENE-OIKIΣMOΣ ΓENNHMATA, ΓPAΦEIA ΠPAΣINOY) ZEΦYPI: ΔHMOTIKO KATAΣTHMA

- Να στέλνουν αιτήσεις για χορήγηση βεβαιώσεων από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στα email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και d. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , αναφέροντας ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, αριθ. Δελτίου Ταυτότητας, διεύθυνση και Δημοτική Κοινότητα κατοικίας.

- Να τηλεφωνούν, σε περίπτωση ανάγκης, στα τηλ. 2132042700 και 2132042701

Αναφορικά με την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς δήλωσε. “Ο Δήμος μας, όπως κάθε φορά, έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να μη διακοπεί από την κακοκαιρία η οικονομική και κοινωνική ζωή του Δήμου. Με τη συνεργασία όλων μας οι δρόμοι θα μείνουν ανοιχτοί και θα προστατευτεί η υγεία και η ασφάλεια των συνδημοτών μας, καθώς και η επιβίωση των αδέσποτων ζώων. Με αλληλεγγύη και συνεργασία θα αντιμετωπίσουμε, για ακόμα μια φορά, τα προβλήματα, όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους εργαζόμενους του Δήμου μας για τη δουλειά που έχουν κάνει, αλλά όλοι μας πρέπει να επαγρυπνούμε, γιατί θα κριθούμε από το αποτέλεσμα”.