Με κάθε επισημότητα και ιδιαίτερο σεβασμό γιορτάστηκε την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018, η Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας από το Δήμο Ασπροπύργου στο κτήμα «ΔΕΚΑ».

Η προσέλευση των ηλικιωμένων μελών του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας (Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.) ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού στην Εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη των Κ.Α.Π.Η. από κάθε σημείο της πόλης.
Την Εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός τονίζοντας και οι δύο, το πόσο τυχεροί αισθάνονται που έχουν δίπλα τους μέλη, τόσο δραστήρια και ενεργά και ότι αυτό τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για όλους. Τους ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, με Υγεία πάνω απ' όλα.

Η βραδιά ξεκίνησε με την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. που παρουσίασε το θεατρικό έργο, δικής τους έμπνευσης, «Οι Πεθερές», με αφηγήτρια την κ. Βίκυ Παπαϊωάννου. Οι ερμηνείες των ρόλων από τις κ.κ. Φανή Παπαδά, Κούλα Λιόση, Τασία Μπρέμπου, Σοφία Τριβέλλα, και Γεωργία Πέππα, έκλεψαν την παράσταση και καταχειροκροτήθηκαν από όλους ενώ η κ. Χριστίνα Σοφιανίδου τραγούδησε ένα παραδοσιακό ποντιακό τραγούδι. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νικόλαος Μελετίου συνεχάρη τις Καλλιτέχνιδες για το υπέροχο θέαμα που παρουσίασαν ενώ ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός τίμησε την κ. Κυριακή Ιεριχώβ, ενενήντα οχτώ (98) ετών, ως το γηραιότερο εγγεγραμμένο μέλος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. Έπειτα, ο Δήμαρχος μαζί με το Δ.Σ. του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας και σύσσωμη τη Δημοτική Αρχή, χαιρέτησαν έναν – έναν, όλους τους παραβρισκόμενος, ευχόμενοι «Χρόνια Πολλά» και του χρόνου όλοι Παρόντες.