Ο Δήμος Ασπροπύργου συνεχίζει τις ενέργειες προστασίας και πρόληψης, για την αντιμετώπιση της πανδημίας που μαστίζει την χώρα, σε εφαρμογή των αποφάσεων

που έλαβε η αρμόδια Δημοτική Επιτροπή.

Ο Κύκλος των απολυμάνσεων εφαρμόζεται τακτικά και προγραμματισμένα από τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Ασπροπύργου, πραγματοποιώντας ψεκασμούς στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης, σε στάσεις λεωφορείων, σε χώρους στάθμευσης πολυκαταστημάτων και σε χώρους λαϊκών αγορών.

Οι απολυμάνσεις των κοινόχρηστων αυτών χώρων θα επαναλαμβάνονται τακτικά, σύμφωνα και με το πλάνο του εθνικού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Στην προσπάθειά μας αυτή συνέβαλε και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Λιάκος, ο οποίος με πρωτοβουλία του και σε συνεργασία με επιχειρήσεις της Δυτικής Αττικής εξασφάλισε για το Δήμο μας πολύ σημαντική ποσότητα υλικών για το πρόγραμμα απολυμάνσεων.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου ευχαρίστησε θερμά τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελο Λιάκο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι, ανάλογες πρωτοβουλίες κοσμούν τον πολιτικό χώρο και ικανοποιούν τις υψηλές απαιτήσεις του κόσμου από αυτόν.