Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου μας, σας προσκαλούν στη διάλεξη του «Ανοιχτού Πανεπιστημίου»,

που θα δώσουν, η Ειδική Παθολόγος – Ηπατολόγος, κ. Λαρίσα Καρασαβίδου, ο Ειδικός Παθολόγος, Διευθυντής της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας, κ. Χρήστος Δρακούλης, και η ειδικευόμενη Ιατρός της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Γενικού, Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας, κ. Μαρία Παλατσιανού, με θέμα:

«ΗΠΑΡ “Εξωηπατικές εκδηλώσεις νοσημάτων του ήπατος
& νεώτερες θεραπείες της ηπατίτιδας C”»

τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020, στις 19:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου («Δημήτριος Καλλιέρης») Αλέκου Παναγούλη 13.

*Η κ. Λαρίσα Καρασαβίδου είναι Ειδική Παθολόγος, στο ΙΚΑ Ασπροπύργου. Γεννήθηκε στην Άλμα Άτα της πρώην Σοβιετικής Ενώσεως το 1959, σε πολύτεκνη οικογένεια ποντιακής καταγωγής. Το 1976 τελείωσε με άριστα το Λύκειο και το 1986 την Ιατρική Σχολή Παίδων, το 1990 ήρθε στην Ελλάδα και αφού πέρασε με επιτυχία στο ΔΙΚΑΤΣΑ, ξεκίνησε το 1992 να εργάζεται ως Ιατρός. Από το 1993 εργάζεται στο ΙΚΑ Ασπροπύργου έκανε ειδικότητα παθολογίας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, από το 1995 ασχολείται με τη θεραπεία του ήπατος. Στην πολύχρονη πείρα της έχει άπειρες δημοσιεύσεις σε Ελληνικά ιατρικά περιοδικά και οκτώ σε διεθνή. Η συμμετοχή της είναι συχνή σε διεθνή και Ελληνικά Συνέδρια. Το μεγαλύτερο μέρος, της εργασίας της, έχει σχέση με το χωριό της, και για το λόγο αυτό συνεχώς προσπαθεί για τη βελτίωση και την πρόληψη της υγείας στον Ασπρόπυργο.

*Ο κ. Χρήστος Δρακούλης είναι Παθολόγος – Ηπατολόγος, Διευθυντής Β’ Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, Επικεφαλής του Ηπατολογικού Ιατρείου της Β Παθολογικής Κλινικής, Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος, με εκατοντάδες ανακοινώσεις σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια, εκατοντάδες δημοσιεύσεις στα εγκυρότερα Ελληνικά και Διεθνή ιατρικά περιοδικά, και πολυάριθμες συμμετοχές, ως ομιλητής σε συνέδρια, ημερίδες και ενημερωτικές εκδηλώσεις.

*Η κ. Μαρία Παλατσιανού είναι ειδικευόμενη Ιατρός Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Γενικού, Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας.