Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφία Μαυρίδη και ο νέος Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης

του Δήμου Ασπροπύργου κ. Παντελής Σαββίδης, συνεχίζοντας τις δράσεις κοινωνικής φροντίδας για 3η συνεχόμενη, φορά παρέδωσαν φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.

Συγκεκριμένα, τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν ήταν από τη Δημοτική Κατασκήνωση και την Κοινωφελή Επιχείρηση μέσω της δομής της, «Βοήθεια στο Σπίτι», με την ευγενική χορηγία των φαρμακείων, «ΚΟΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ» και «ΒΛΑΖΑΚΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» καθώς και ωφελούμενων της δομής.

Τα φάρμακα παρέδωσαν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ασπροπύργου, η Αντιδήμαρχος κ. Σοφία Μαυρίδη και η υπεύθυνη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» κ. Μαργαρίτα Τερζόγλου, παρουσία της νέας Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Νέων Κοινωνικών Δομών, κ. Γεωργίας Πηλιχού.

Σημειώνεται ότι, η δομή «Βοήθεια στο σπίτι» λειτουργεί από το 2002 παρέχοντας οργανωμένη και συστηματική πρωτοβάθμια κοινωνική φροντίδα σε ηλικιωμένους και σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, από εξειδικευμένο προσωπικό και το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου.

Η πρωτοβουλία αυτή της Κ.Ε.Δ.Α. αναδεικνύει, για ακόμη μια φορά, την ευαισθησία της Δημοτικής Αρχής του Ασπρόπυργου, για τους ανθρώπους που χρειάζονται ουσιαστική και συστηματική πρωτοβάθμια κοινωνική φροντίδα.