Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των γυναικών της πόλης στην κοινωνική πρωτοβουλία που πραγματοποίησε η 2η Υγειονομική Περιφέρεια (2η Δ.Υ.ΠΕ), Πειραιώς και Αιγαίου, σε συνεργασία

με το Δήμο Ασπροπύργου, σχετικά με τον δωρεάν Γυναικολογικό Έλεγχο και το Τεστ ΠΑΠ.

Για άλλη μια φορά σημαντική ήταν η συμβολή της 2ης Δ.Υ.ΠΕ, της Διοικήτριας κ. Όλγας Ιορδανίδου, και του Υποδιοικητή κ. Γεώργιου Αντύπα, να στηρίξει το Δήμο Ασπροπύργου, ο οποίος αποδεικνύει καθημερινά την ευαισθητοποίηση του σε δράσεις προληπτικής ιατρικής και αξιοποιεί κάθε ευκαιρία και προγράμματα, προκειμένου, να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγιεινής και πρόληψης ιδιαίτερα σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νίκος Μελετίου ευχαριστεί θερμά το έμπειρο ιατρικό κλιμάκιο που διενήργησε τις εξετάσεις και συγκεκριμένα τους κ.κ. Σταμάτη Βελόνια, και Θεόδωρο Φελέκη, Ιατρούς Γυναικολόγους του Κέντρου Υγείας Περιστερίου -1, την κ. Βασιλική Σαμπάνη, Μαία του Κέντρου Υγείας Ελευσίνας, η οποία βοήθησε αποτελεσματικά στην οργάνωση υλοποίησης της δράσης, τις κ.κ. Βιργινία Γκούλιου, Γεωργία Τσιπούνη, Ευλαλία Σύρρου, Μαίες του Κέντρου Υγείας Περιστερίου -1, καθώς και την Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Ελευσίνας, για τη διευκόλυνση με την παραχώρηση δύο (2) ειδικών καρεκλών «boom» για τη διενέργεια των Τεστ ΠΑΠ.

Επίσης, ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννη Κατσαρό και το έμπειρο προσωπικό του Οργανισμού, για την παραχώρηση του Ιατρείου και την άψογη συνεργασία.

Οι προληπτικοί ιατρικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν και με άλλες δράσεις για το γενικό πληθυσμό της πόλης μας.