• 100% επιτυχία των μαθητών στις εξετάσεις πιστοποίησης

Με απόλυτη επιτυχία, ξεκίνησαν, το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 τα μαθήματα στο Σχολείο της Ρωσικής Γλώσσας του Δήμου Ασπροπύργου, το οποίο διανύει τον 6ο χρόνο λειτουργίας του. Φέτος, οι εγγραφές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αφού πάνω από 260 μαθητές εγγράφηκαν στα τμήματα, δικαιώνοντας για μία ακόμη φορά την καινοτόμα πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και για το 2019, οι Μαθητές του Τμήματος Εκμάθησης της Ρωσικής Γλώσσας που συμμετείχαν στις Εξετάσεις, αξιώθηκαν Διπλωμάτων, σε όλα τα επίπεδα, τα οποία, μάλιστα, είναι αναγνωρισμένα από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ). Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν από το Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα, με ευθύνη του φημισμένου Πανεπιστημίου της Μόσχας, «Λομονόσοβ».

Μέσα απ’ τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο Δήμος Ασπροπύργου υλοποιεί εμπράκτως το πρόγραμμά του, για επιμόρφωση των πολιτών σε θέματα πολιτισμού σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ενδυναμώνοντας την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου εύχεται σε καθηγητές και μαθητές μια ακόμη, καλή σχολική χρονιά γεμάτη επιτυχίες.