Δύο χρόνια μετά τις εκλογές, η εικόνα της πόλης παραμένει σκοτεινή και παρακμιακή παρά τις ψεύτικες υποσχέσεις και τις προεκλογικές μακέτες

της δημοτικής αρχής Ντηνιακού.
Η ανάγκη συγκρότησης μιας αξιόπιστης ομάδας βγαλμένης από την κοινωνία του Χαϊδαρίου με όραμα, προοπτική και ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά στα κοινά της πόλης είναι επιτακτική όσο ποτέ άλλοτε.
Η δημοτική μας παράταξη, πιστή στις διακηρυγμένες αρχές της και στον «καθαρό» αγώνα που δίνει, συνεχίζει να διεκδικεί μια βιώσιμη, φωτεινή και ανοιχτή πόλη για όλους τους Χαϊδαριώτες.
Η οργανωτική μας μετεξέλιξη αποτελεί κρίσιμο σταθμό για εμάς ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να είμαστε έτοιμοι για την ανάληψη της δημοτικής αρχής.
Γιατί είμασταν και συνεχίζουμε να παραμένουμε, μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ δημοτική παράταξη που επέλεξε την «γλώσσα» της αλήθειας, πρότεινε ξεκάθαρες λύσεις για τα τοπικά προβλήματα και απέρριψε πρακτικές «πολιτικής συνδιαλλαγής».
Γιατί είμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε, η ΜΟΝΗ δημοτική παράταξη που μπορεί να κερδίσει το «κληρονομικό» αυτοδιοικητικό μοντέλο της αλαζονείας και της ῾῾ελιτίστικης῾ νοοτροπίας που εκφράζει ο σημερινός δήμαρχος.
Γιατί είμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να φέρουμε ένα νέο, υλοποιήσιμο όραμα που θα μετατρέψει την πόλη μας σε πόλο έλξης για τους κατοίκους της Αττικής.
Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση του επικεφαλής μας και υποψήφιου δημάρχου Χαϊδαρίου, Αποστόλη Θεοφίλη, ορίζεται ως Συντονιστής Κοινωνικών Θεμάτων της παράταξης μας, ένας νέος Χαϊδαριώτης Οικογενειάρχης, επιτυχημένο στέλεχος πωλήσεων στον ιδιωτικό τομέα, ο κ. Διονύσης Καρύδης.

Στον Διονύση Καρύδη, ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη
«Το Χαϊδάρι Ψηλά!»