Με χορό, μουσική, χαρά, κέφι, χρώματα και παραδοσιακές στολές γέμισε το Νέο Θέατρο Χαϊδαρίου

το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου, όπου τα χορευτικά τμήματα της Στέγης Πολιτισμού Γρηγορούσας πραγματοποίησαν την καλοκαιρινή τους γιορτή. Εκατοντάδες θεατές απόλαυσαν τα μέλη των χορευτικών τμημάτων της Στέγης Πολιτισμού Γρηγορούσας του Δήμου Χαϊδαρίου, τα οποία παρουσίασαν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε αυτά, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Γιώργου Λαζάρου.

Στην εκδήλωση υπήρξε και αφιέρωμα στον σπουδαίο τραγουδιστή παραδοσιακής μουσικής Χρόνη Αηδονίδη, συνοδεία ορχήστρας μουσικών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ανοίγοντας τη γιορτή ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος συνεχάρη τον Γιώργο Λαζάρου αλλά και τα μέλη των χορευτικών τμημάτων τόσο για την προσπάθεια όσο και για το εξαιρετικό αποτέλεσμα που παρουσιάζουν.

Στάθηκε στη σημαντική δουλειά που γίνεται στην Στέγη Πολιτισμού Γρηγορούσας, αναφέροντας πως ο πολιτισμός παίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του ανθρώπου. Σημείωσε επίσης πως τα πολιτιστικά τμήματα του Δήμου θα αυξηθούν από τον Σεπτέμβριο, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να ασχοληθεί με αυτό που του αρέσει και τον εκφράζει.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κατερίνα Βελέντζα, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ελένη Θερμού και οι δημοτικοί σύμβουλοι Βαγγέλης Ντηνιακός, Άρης Πανόπουλος και Αγγελική Ρηγάκη – Γκανά.