Στην τελική ευθεία βρίσκεται το έργο για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ    ΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟΝ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΤΩΦΕΡΕΙΑ 

(προϋπολογισμού 451.628,00 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από τηνΠεριφέρεια Αττικής), αφού την παρούσα χρονική στιγμή πραγματοποιούνται οι τελευταίες εργασίες στην οδό Ηρακλέους (από την Πλούτωνος έως την Κνωσσού).

Οι εργασίες, οι οποίες ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2018 αφορούσαν την κατασκευή – ανακατασκευή μπετοδρόμων σε οδούς πλακοστρωμένους ή ασφαλτοστρωμένους με έντονη κλίση κατωφέρειας (άνω του 15%) στον Δήμο μας, στις οποίες είχαν πολλές φορές αναφερθεί περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων λόγω ολισθηρότητας των οδών.

Η υλοποίηση των εργασιών ξεκίνησε από τις οδούς Βουλγαροκτόνου και Κνωσσού και συνεχίστηκε στις οδούς Λυκούργου (Κνωσσού-Τομπάζη το μισό), Π. Μελά (Ηφαίστου-Ηρακλέους),Κνωσσού (Μυκηνών-Βουλγαροκτόνου και Ηρακλέως-Ηφαίστου), Ακροπόλεως (Ηρακλέως-Ηφαίστου) και Ανδρούτσου (Δ. Ακρίτα-Σουλίου).

Έχοντας θέσει ως προτεραιότητά μας την διεκπεραίωση ουσιαστικών τεχνικών έργων για την πόλη μας, προσπαθούμε να μην αφήνουμε ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες που αφορούν την ανεύρεση πόρων.

Αντίθετα, συνεχίζουμε να επιδιώκουμε την απορρόφηση χρηματοδοτήσεων από υπουργεία, από την Περιφέρεια, από ευρωπαϊκά προγράμματα, ώστε να γίνουν και άλλα έργα ουσίας στον Δήμο μας (όπως είναι η κατασκευή βασικών υποδομών π.χ. σχολείων, παιδικών σταθμών, αθλητικών/πολιτιστικών χώρων, αλλά και σημαντικών τεχνικών έργων), που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες του λαού της Πετρούπολης και θα αναβαθμίσουν το βιοτικό του επίπεδο.