Σε μια κατάμεστη από κόσμο, Πλατεία Ηρώ, ο Δήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Πετρούπολης,

Στέφανος - Γαβριήλ Βλάχος, παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ» και μίλησε για το έργο της δημοτικής αρχής, την παρούσα αυτοδιοικητική θητεία και την πρόκληση της ερχόμενης πενταετίας. 

Στην ομιλία του ο κ. Βλάχος, αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση σημαντικών έργων που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά και για έργα που πραγματοποιούνται αυτή την στιγμή με επιτυχία στον Δήμο Πετρούπολης. Κάποια από αυτά ανέφερε χαρακτηριστικά, αφορούν τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού καθαριότητας, την Πολιτική Προστασία, την οδοποιία, την συντήρηση σχολείων και αθλητικών εγκαταστάσεων, την κατασκευή σύγχρονου νηπιαγωγείου, για τα μεγάλα βήματα που γίνονται στον πολιτισμό, ενώ μίλησε και για την ανέγερση του νέου Δημαρχείου και δεν παρέλειψε να τονίσει, ότι τα συνεργεία του εργολάβου είναι στο χώρο και δουλεύουν. Όλα αυτά έγιναν, μέσα σε ένα περιβάλλον με περιορισμούς Covid και ενεργειακής κρίσης, όπου στο τέλος κατορθώσαμε να ενεργήσουμε αποτελεσματικά και να δρομολογήσουμε την επόμενη μέρα, με σκληρή και επίπονη εργασία ανακτήσαμε την πορεία μας και δημιουργήσαμε έναν Δήμο πρότυπο, έναν Δήμο δυνατό, έναν Δήμο παράδειγμα προς μίμηση.

Τέλος, παρουσίασε τα μέλη της παράταξής του, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Ξεκινάμε πάλι με έναν αμιγώς αυτοδιοίκητο συνδυασμό, εκφράζοντας όραμα και ελπίδα για την ανάπτυξη της πόλης που αγαπάμε, την Πετρούπολη! Ένας συνδυασμός που έχει ως βασικές αρχές την εργατικότητα, την μαχητικότητα, την εντιμότητα και την ελεύθερη έκφραση των ιδεών. Γι' αυτό και οι πολίτες της Πετρούπολης μίλησαν απόψε στη Πλατεία Ηρώ. Νίκη από την πρώτη Κυριακή!»