Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς τα ξημερώματα στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα περίπου στις 02:20 τα ξημερώματα, στην οδό Δωδεκανήσου, άγνωστοι μέσα από ΙΧ πυροβόλησαν εναντίον αλλού αυτοκινήτου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 22χρονου υπηκόου Αλβανίας ο οποίος ήταν ο συνοδηγός του δεύτερου οχήματος.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν από τους επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο μάρκας Audi και στόχο είχαν τους επιβάτες άλλου οχήματος μάρκας Smart. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ελαφρά στον μηρό ο συνοδηγός του Smart. Οι δράστες αλλά και ο οδηγός του οχήματος μάρκας Smart παράτησαν τον τραυματία στο σημείο και έφυγαν, ενώ περαστικοί ειδοποίησαν το 100 και με ασθενοφόρο ο 22χρονος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό για νοσηλεία.

Ο 22χρονος τραυματίας είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών και μόλις χθες είχε αποφυλακιστεί. Επίσης ο δράστης είναι γνωστός στις Αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες είναι Έλληνας ηλικίας 26 ετών. Η ΕΛΑΣ έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δύο αυτοκινήτων καθώς και των επιβάτων τους καθώς φέρεται να έχει συγκεντρώσει στοιχεία για τα δύο οχήματα.