Με την Δήμαρχο Ιλίου Ανδριάνα Αλεβίζου - Κουκουβίνου και Αντιδημάρχους,

συναντήθηκε χθες 26/4/2024 ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, Κωνσταντίνος Χουλιάρας. Κατά την επίσκεψη του στο Δημαρχείο, συζήτησε και αντάλλαξε απόψεις για την Ευρώπη, δεδομένου, ότι παρά τα ζητήματα που υπάρχουν εξακολουθεί να είναι ο φυσικός χώρος για την Ελλάδα. Επίσης μίλησαν για την Αυτοδιοίκηση αλλά και για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για μια σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση με πόρους, ανθρώπινο δυναμικό και ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα.

Όπως δήλωσε η κ. Αλεβίζου, «οι πόρτες του Δήμου Ιλίου, είναι ανοιχτές σε όλους τους υποψηφίους του δημοκρατικού τόξου, που επισκέπτονται τον Δήμο και ζητούν συνάντηση με την Δήμαρχο, πόσο μάλλον όταν είναι και συντοπίτης μας. Με αφορμή την επίσκεψη του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνου Χουλιάρα στον Δήμο Ιλίου, εκφράζω την πεποίθηση ότι η νέα γενιά πολιτικών θα καταφέρει να πετύχει περισσότερα πράγματα απ ότι οι παλαιότερες».

Η Δήμαρχος έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την υποψηφιότητα του κ. Χουλιάρα, καθώς ο ίδιος είναι γέννημα θρέμμα του Ιλίου, όπως ότι κατοικεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή. Στο τέλος της συνάντησης, η κ. Αλεβίζου δώρισε στον κ. Χουλιάρα το λεύκωμα της πόλης με γραπτή αφιέρωση και του ευχήθηκε καλό Πάσχα και καλή επιτυχία στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου.