Στο Δήμο Ιλίου τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα σύμφωνα με την δημοσκόπηση που αποκλειστικά έχουμε στα χέρια μας. Μια δημοσκόπηση που έγινε από

τις σοβαρότερες εταιρείες δημοσκοπήσεων που υπάρχουν στο χώρο η οποία πραγματοποιήθηκε πριν ένα μήνα περίπου και ουσιαστικά πριν αναγγελθεί και επίσημα η κάθοδος του Αντώνη Κακούρη ως επικεφαλής παράταξης.

Όπως προαναφέραμε και πριν, τα πράγματα αρχίζουν σιγά σιγά να ξεκαθαρίζουν εν όψει των Δημοτικών εκλογών στο Δήμο Ιλίου. Η απλή αναλογική βέβαια, ανοίγει την όρεξη των επίδοξων υποψηφίων Δημάρχων, αλλά, τα ευρήματα της δημοσκόπησης δείχνουν, ότι το «παιχνίδι» στο Ίλιον είναι για δυο «παίχτες». Την «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» του νυν Δημάρχου Νίκου Ζενέτου, ο οποίος είναι και ο επικρατέστερος για να ξανά γίνει Δήμαρχος και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Κακούρη ο οποίος φαίνεται ότι ανεβάζει τα ποσοστά της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΊΑΣ» σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση το 2014.

Βέβαια, στη δημοσκόπηση αναφέρονται όλες οι παρατάξεις που υφίστανται αυτή την στιγμή στο Δήμο Ιλίου (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΠΟΛΗ, ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΙΛΙΟΝ) αλλά η «στήλη» επικεντρώθηκε για την ώρα στους δυο πρώτους.

Η συνέχεια με λεπτομέρειες και ποσοστά σε άλλο δημοσίευμα, επειδή αυτή την στιγμή «τρέχει» άλλη μια δημοσκόπηση στο Δήμο Ιλίου και θέλουμε να συγκρίνουμε τα στοιχεία και των δυο δημοσκοπήσεων, για να βγάλουμε και να παρουσιάσουμε, όσο γίνεται πιο ασφαλές συμπέρασμα.