Για ακόμα μια φορά η δημοτική αρχή του Δήμου Αγίας Βαρβάρας πρωτοπορεί.

Συγκεκριμένα με έγγραφο του ο Αντιδήμαρχος εγκαλεί τους συναδέλφους ορισμένου χρόνου ότι δεν τους καλύπτει συνδικαλιστικά η ΑΔΕΔΥ και για τους αορίστου χρόνου ότι δεν μπορούν να συμετέχουν στη Στάση Εργασίας γιατί δεν έχουν βγάλει προσωπικό ασφαλείας.

Ο Αντιδήμαρχος με το έγγραφο του ξεπέρασε ακόμα και το συγγραφέα του επαίσχυντου νόμου τον Χατζηδάκη. Άξιος ο μισθός του. Θα έπρεπε να γνωρίζει ο Αντιδήμαρχος ότι νόμος ορίζει «Εργαζόµενοι της επιχείρησης που δεν είναι µέλη καµιάς συνδικαλιστικής οργάνωσης µπορούν να λάβουν µέρος σε απεργία που κήρυξε νόµιµα η πλέον αντιπροσωπευτική σε σχέση µε την εργασιακή ιδιότητα οργάνωση».

Όσο για το προσωπικό ασφάλειας για τους Αορίστου Χρόνου ενημερώνουμε ότι ακόμα και από το έκτρωμα του νόμου Χατζηδάκη προσωπικό ασφαλείας στους παιδικούς σταθμούς δεν προβλέπεται. Εκτός αν νομοθετεί ο ίδιος. Καλά θα κάνει πριν βγάλει κάποιο έγγραφο να διαβάζει, γιατί εκτίθετε. Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία για το ρόλο της Δημοτικής Αρχή της Αγίας Βαρβάρας. Είναι από τις πιο αντιδραστικές. Έχει υιοθετήσει και εφαρμόσει το σύνολο της αντιδραστικής νομοθεσίας των κυβερνήσεων και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Είναι ορκισμένος εχθρός των εργαζομένων. Λογάριασε όμως χωρίς το ξενοδόχο. Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Αγία Βαρβάρα να πάρουν μαζικά μέρος στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την Τρίτη 1 του Φλεβάρη από τις 12:00 έως το τέλος του ωραρίου αλλά και να δώσουν δυναμικό παρών στις 1 το μεσημέρι μπροστά στο Υπουργείο Υγείας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ