κ. Μίχο, Μαζέψτε τους βεζίρηδες και τους παρατρεχάμενους, πριν να είναι πολύ αργά!

Προστατέψτε τους και προστατέψτε πια κι αυτή την ίδια την κοινωνική συνοχή αυτής της πολύπαθης πόλης! Με τις ρεβανσιστικές και εμμονικές, ρητορικές επιλογές σας «σπείρατε ανέμους, θερίζετε θύελλες και, οσονούπω, καταιγίδες κι ανυπολόγιστες καταστροφές»! Σας έχει ξεφύγει η κατάσταση, έχει χαθεί κάθε ίχνος ψυχραιμίας σε όλη την ομάδα σας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει, όποτε θέλει, όπως θέλει, χωρίς να υπολογίζει ούτε κι εσάς πια! Βγάζετε το πρώτο δελτίο τύπου -όχι πλήρες αλλά, τέλος πάντων, κάπως μετριοπαθές- και συμβατό με τη συνέχεια της διοίκησης για το πρόγραμμα «WIFI4EU», που φέραμε στην πόλη το 2018, κι αμέσως βάλθηκαν όλοι οι «δικοί σας (;)» να μας ακυρώσουν (αναμενόμενο) και να σας ακυρώσουν (μη αναμενόμενο)! Έχασαν το μυαλό τους και ξεστομίζουν ένα σωρό ανοησίες, τι για χαμένα προγράμματα, τι για κλεμμένο και κατεστραμμένο εξοπλισμό. Όχι άλλο κάρβουνο, έλεος! Εξηγήστε τους πια, σας παρακαλώ, τώρα που ο στόχος σας να γίνετε «Πρώτος Ξανά» επιτεύχθηκε, ότι όλα τα έργα, οι δράσεις και τα προγράμματα που γίνονται σήμερα, αλλά και όσα θα γίνουν τα επόμενα χρόνια, είναι όλα αποτέλεσμα της διοίκησης Καπλάνη!

Όχι μόνο το WIFI4EU, αλλά ολόκληρο το τεχνικό μας πρόγραμμα με 33 χρηματοδοτημένα έργα και έργα σε εξέλιξη συνολικού ποσού 30.000.000€, το υιοθετήσατε πλήρως και το ψηφίσατε ΟΛΟΙ, και πολύ καλά κάνατε βεβαίως, για το καλό της πόλης! Και μπορεί να βάλατε όλα τα έργα στην «κατάψυξη», για να τα «ξεπαγώνετε» σήμερα κι αύριο ένα-ένα και να τα παρουσιάζετε για δικές σας μεγάλες επιτυχίες, αλλά τα πράγματα δεν είναι πια, όπως τα ξέρατε, που μπορούσατε να κάνετε τον κόσμο να ξεχνάει! Ξεχνούν μόνο όσοι «τσιμπολογούν για να αγαπούν», που λένε κι οι γνωρίζοντες! Οι υπόλοιποι ανοίγουν στο κινητό τους την «αναζήτηση στο διαδίκτυο», γράφουν: https://agiavarvara.gr/?s=WIFI4EU (ναι, είναι δημοσιευμένη στη νέα, κατά πολύ φθηνότερη και λειτουργικότερη από αυτή που μας αφήσατε, ιστοσελίδα του δήμου) και βλέπουν ότι το «ΔΩΡΕΑΝ WIFI ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ» ήρθε το 2018! Και μετά… ξαναήρθε το 2021! Καληνύχτα σας!!

Υ.Γ.: Μην ξεχάσετε σε ένα δύο μήνες να αυτοδοξαστείτε και για τη νέα ιστοσελίδα του δήμου μας, που έγινε κι αυτή επί των ημερών μας! Πεδίο δόξης λαμπρό;;;

Γιώργος Καπλάνης

Επικεφαλής παράταξης

«Η δική μας πόλη»