Πέρασαν ήδη τρεις μέρες, από την 10/5/2020, που δημοσιεύσατε στην ηλεκτρονική σας έκδοση, κατάπτυστο σχόλιο,

με αφορμή επιστολή απάντηση της Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β. σε δική μου επιστολή με θέμα την πρόσληψη Διευθυντή στην Επιχείρηση. Σας έστειλα απάντηση και δεν τη δημοσιεύσατε. Δε δημοσιεύσατε ούτε το κείμενό μου στο οποίο απαντάει η κα Φέγγη. Όπως δεν έχετε δημοσιεύσει σχεδόν κανένα κείμενο δικό μου ή της παράταξής μου επί ενάμιση χρόνο. Γιατί ο στόχος σας δεν είναι η ενημέρωση των αναγνωστών αλλά η διαστρέβλωση της αλήθειας και η προβολή και υπεράσπιση μόνο των θέσεων της δημοτικής Αρχής, λόγω των σχέσεων σας. Δε θα μιλήσω για σεβασμό στους αναγνώστες σας, γιατί δεν έχετε. Δε θα μιλήσω για αξιοπιστία, γιατί δε διαθέτετε. Δε θα μιλήσω για αντικειμενική δημοσιογραφία, γιατί είναι άγνωστες έννοιες σε σας. Θα μιλήσω για τη χυδαία και εξυβριστική τακτική σας, να καταφέρεστε πάντα κατά του προσώπου μου με συκοφαντικό τρόπο και υπονοούμενα όπως κάνατε, πριν τρεις μέρες, μιλώντας υπαινικτικά, για το «πολιτικό» (;!) μου ποιόν» μόνο και μόνο για να μου απευθύνετε έτσι την ύβρη σας.

Θα μιλήσω για τη προσπάθειά σας να σπιλώσετε και να αμαυρώσετε την προσωπικότητά μου, χωρίς να κοκκινίζετε, αποφεύγοντας συστηματικά να δημοσιεύετε την αντίκρουση των ύβρεων σας. Όλοι γνωρίζουν ότι το πολιτικό μου ανάστημα είναι γνωστό και διαυγές. Χαρακτηρίζεται από πίστη και σταθερότητα σε αρχές, σε αξίες, στην ιδεολογία, στα πιστεύω. Χαρακτηρίζεται από ανιδιοτελή, συνεπή προσφορά στον άνθρωπο και τον εργαζόμενο. Από τότε που κατάλαβα τον εαυτό μου. Όχι πρόσφατα, ούτε ευκαιριακά. Δεν χρωστάω πουθενά, έχω καθαρό ΑΦΜ, και «Ποιόν». Εσάς ποιο είναι το «Ποιόν σας» κ. Πουλάκη; Υιοθετήσατε, στο σχόλιο, πλήρως τα γραφόμενα της Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β. και ψαρεύετε σε θολά νερά, παραπλανώντας από κοινού τους πολίτες.

Επικαλείστε το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, εκμεταλλευόμενοι το κύρος του, για να ισχυριστείτε, ψευδόμενοι, ότι με «Εντολή του» γίνεται η πρόσληψη νέου Διευθυντή. Σας προκαλώ να δημοσιεύστε την έκθεση του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΊΟΥ για να αποκαλυφθεί το ψεύδος σας. Το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΊΟ έχει τις αρμοδιότητες που λέει ο νόμος και ΠΟΤΕ δεν ασχολείται με υπόδειξη προσλήψεων με απειλή προστίμου. Σας δηλώνω λοιπόν ότι: Όσο και να προσπαθείτε να κρύψετε την ΑΛΗΘΕΙΑ, διότι την φοβάστε, εγώ και η παράταξή μου θα προσπαθούμε να την αποκαλύπτουμε.

Μιχάλης Γιάγκας

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής παράταξης «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»