Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Αγία Βαρβάρα, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Η δική μας πόλη - Γιώργος Καπλάνης»

  με τον κόσμο να στέλνει μήνυμα νίκης με το βροντερό παρών που έδωσε. Η συγκέντρωση με την δυναμική παρουσία των πολιτών που είχε κατακλύσει το εκλογικό κέντρο από νωρίς, είχε ενθουσιασμό και παλμό, θυμίζοντας παλαιότερες εποχές!

Το παρόν έδωσαν : Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α Γιάννης Χατζηδεοδοσίου, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής «ΟΡΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ», Αλέξης Μητρόπουλος και η επίσης υποψήφια Ευρωβουλευτής με την «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΜΗ» Ιωάννα Κολιτσοπούλου. Ο Αντιδήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού Γιάννης Ελαιοτριβάρης, οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, Ιωσήφ Ξυπνητός, Κώστας Καράμπελας, Ιωάννα Πανταλάκη, Ελένη Κορκοβίλη,  Μιχάλης Κοπελούζος και με την παράταξη της Ρένας Δούρου ο Κώστας Ξυνογαλάς. Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου με την παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη, Ιωάννα Τσίχλη, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίων Αναργύρων - Καματερού με την παράταξη του Σταύρου Τσίρμπα, Δημήτρης Μιχαήλ και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χαϊδαρίου με την παράταξη του Θοδωρή Σπηλιόπουλου, Παναγιώτης Κολοκοτρώνης, ο Aναπληρωτής Γραμματέας της ΠΟΕ-ΟΤΑ Γιάννης Τσούνης και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, Αδάμ Στάμος.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν δυναμικά τον συνδυασμό του δηλώνοντας πανέτοιμος να ασκήσει ακόμα μια δημιουργική θητεία, ενώ συγκινημένος από την μεγάλη συμμετοχή αλλά και έτοιμος για την τελική μάχη, ο Γιώργος Καπλάνης δήλωσε κλείνοντας την σύντομη ομιλία του : Η σημερινή ανταπόκριση στο κάλεσμά μας στην Αγία Βαρβάρα ήταν συγκλονιστική! Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία και την στήριξή σας!»