Μεγάλη επιτυχία για το Δήμο Αγίας Βαρβάρας. Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την δημιουργία «Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου» (Open Mall), στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού

προγράμματος και του υπουργείου Ανάπτυξης, «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, προχωράει στην  δημιουργία μιας πιο ανταγωνιστικής αγοράς έτσι ώστε να προσελκύει τόσο το καταναλωτικό κοινό της περιοχής όσο και γειτονικών περιοχών. Συγκεκριμένα θα επιδοτηθεί η αγορά της Αγίας Βαρβάρας με 1.700.000 ευρώ, με τα οποία θα γίνουν ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στην εξωτερική όψη των καταστημάτων, δωρεάν internet και άλλες παροχές που θα συντελέσουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της τοπικής αγοράς.

Μια επιτυχία, η οποία πιστώνεται στον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας Γιώργο Καπλάνη και στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών) Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, όπου η αγαστή συνεργασία και των δύο, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα προς όφελος της τοπικής αγοράς. Το σίγουρο είναι, ότι πρόγραμμα θα βοηθήσει γενικότερα την πόλη και όχι αποκλειστικά τους επαγγελματίες που θα συμμετέχουν στη δράση.