Το Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας, τις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου,

το Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων καθώς και τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου Αγίας Βαρβάρας επισκέφθηκε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.   

Ειδικότερα, ο κ. Βαρβιτσιώτης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας Λάμπρο Μίχο, μέλη του δημοτικού συμβουλίου και εργαζόμενους και συζήτησαν για τα σημαντικά έργα που έχουν επιτευχθεί και σχεδιάζονται στην περιοχή.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης εξήρε τις πρωτοβουλίες του Δήμου για βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Αγίας Βαρβάρας και υπογράμμισε την ανάγκη πλήρους αξιοποίησης των διαθέσιμων ευρωπαϊκών πόρων προς όφελος των πολιτών. Ήδη είναι διαθέσιμα 53 εκατομμύρια ευρώ για έργα στην Αγία Βαρβάρα. Ο Αναπληρωτής Υπουργός δήλωσε περήφανος που ως αρμόδιος Υπουργός συνέβαλε ώστε η Ελλάδα να λάβει από το Ταμείο Ανάκαμψης το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν ποσό ανάμεσα στις άλλες χώρες της ΕΕ και εξέφρασε τη συμπαράστασή του σε ό,τι φιλόδοξο και καινούριο γίνεται στις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος ευχαρίστησε τον κ. Βαρβιτσιώτη για τη διαρκή συμπαράστασή του.

Στη συνέχεια ο Αναπληρωτής Υπουργός επισκέφθηκε γειτονιές και τοπικές επιχειρήσεις της Αγίας Βαρβάρας και αντάλλαξε απόψεις με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής.