Πράγματι, βρεθήκαμε αυτό το καλοκαίρι σε πολλές πόλεις. Κοντινές και μακρινές.

Αναγκαστικά, είδαμε την καθαριότητα και τα έργα που γίνονται εκεί και τα συγκρίναμε με τα αυτά που γίνονται στη πόλη μας.. Νιώσαμε θλίψη.

Είδαμε, ΝΑΙ είδαμε εκεί, καλύτερη καθαριότητα στους δρόμους και τις πλατείες.

Είδαμε να λειτουργεί η ανακύκλωση. Να μαζεύονται τα σκουπίδια ξεχωριστά από τα ανακυκλώσιμα υλικά. Από διαφορετικά απορριμματοφόρα. Είδαμε να έχουν οργανώσει τη χωριστή συλλογή βιοαποβλήτων.

Είδαμε τους καφέ κάδους, που προορίζονται για τα βιοαπόβλητα, τοποθετημένους σε όλους τους δρόμους και όχι να παραμένουν επί δυόμισι χρόνια στο Γκαράζ του Δήμου, όπως συμβαίνει στην πόλη μας.

Είδαμε τα δημοτικά τέλη και τα χρήματα που καταβάλει ο Δήμος, ανά τόνο αποβλήτων και διαπιστώσαμε, ότι Δήμος Αγίας Βαρβάρας κατέχει την 19 η θέση μεταξύ των πιο ακριβών δήμων από τους 66 δήμους της Αττικής

Είδαμε παιδικές χαρές στην υπηρεσία των πολιτών και όχι κλειστές και χορταριασμένες αλάνες.

Είδαμε πλατείες γεμάτες ζωντάνια, εμπορική αγορά και πολίτες να χαίρονται και να απολαμβάνουν τους δημοτικούς χώρους.

Είδαμε πραγματική φροντίδα για τα αδέσποτα ζώα. (τοποθετημένες ταΐστρες και ποτίστρες, κλπ)

Είδαμε καθαρούς και ασφαλτοστρωμένους δρόμους, χωρίς λακκούβες.

Είδαμε ΑΝΑΠΤΥΞΗ και έργα να τελειώνουν στην ώρα τους. Πουθενά δεν είδαμε το ένα και μοναδικό έργο που γίνεται στη πόλη μας (668 και 669 οικόπεδα) να ΜΗΝ έχει τελειώσει, μετά από ΤΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Δυστυχώς ο κος Μίχος, επειδή απέτυχε στις υποσχέσεις του, επιχειρεί με επικοινωνιακά τεχνάσματα να παρουσιάσει ως επίτευγμα το αυτονόητο. Την υποχρέωση για καθαρή πόλη. Είδαμε πολλά ακόμη και τα συγκρίναμε με τον ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΕΚΠΛΉΡΩΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ κ. ΜΙΧΟΥ. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΑΜΕ και ΠΕΙΣΜΩΣΑΜΕ.

Ο κος Μίχος δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα πιά στην Πόλη. Αποτελεί ΠΑΡΕΛΘΟΝ.