Ο κύβος ερρίφθη...εκλογές στις 21 Μαΐου.

Εμείς ως ΜέΡΑ25, όπως πράξαμε και το 2019, θα δώσουμε τον προεκλογικό μας αγώνα με ήθος και με στόχο να αναδείξουμε τις διαφορές μας με τα υπόλοιπα κόμματα, τιμώντας την απλή αναλογική, την οποία ο πρωθυπουργός αποκάλεσε τερατογένεση.

Τερατογένεση κύριε Μητσοτάκη είναι να θέλεις να κάνεις αυτοδύναμη κυβέρνηση με το 35% του εκλογικού σώματος, όταν το υπόλοιπο 65% σε έχει απορρίψει.

Οι διαφορές μας με τα υπόλοιπα κόμματα μεγάλες.

Εμείς στο ΜέΡΑ25 πιστεύουμε αυτό που λέμε και λέμε αυτό που πιστεύουμε.

Εμείς προτείνουμε αντιπαράθεση στις προγραμματικές θέσεις ώστε επιτέλους οι πολίτες να μάθουν τί προτείνει κάθε κόμμα, να μπορέσουν να τα αντιπαραβάλλουν και να επιλέξουν.

Δεν θέλουμε άλλη μία προεκλογική περίοδο στην οποία οι πολίτες θα βλέπουν στείρες αντιπαραθέσεις με αναφορές μόνο στο παρελθόν και καμία αναφορά στο μέλλον.

Εμείς καταθέτουμε προτάσεις στο δημόσιο διάλογο, έχουμε σχέδιο για τη διαχείριση του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους, για τα κόκκινα δάνεια, για την ανάκτηση της δημόσιας περιουσίας, για την παιδεία, την υγεία, το περιβάλλον, τους θεσμούς και το κοινωνικό κράτος.

Εμείς στο ΜέΡΑ25 προτείνουμε τα Διαβουλευτικά Συμβούλια Κληρωτών και Εκλεγμένων Πολιτών, τα ΔΙΑΣΚΕΠ, ως μοχλό εκδημοκρατισμού, ανάπτυξης και πολιτισμού δίνοντας έτσι νέο περιεχόμενο στη δημοκρατία.

Πιστεύουμε και προσκαλούμε καιρό τώρα, σε ένα προοδευτικό μέτωπο με συνεκτικό κυβερνητικό πρόγραμμα για μία προοδευτική διακυβέρνηση.

Το διακύβευμα των ερχόμενων εκλογών είναι η πολιτική αλλαγή, μία αλλαγή η οποία θα οδηγήσει στην ανασυγκρότηση της χώρας, με νέα πρόσωπα και νέες πολιτικές!

Στις ερχόμενες εκλογές ΜέΡΑ25, γιατί όλα μπορούν να είναι αλλιώς...

Χουλιάρας Κωνσταντίνος

Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΜέΡΑ25

Συντονιστής Τομέα Αθλητισμού