Αγαπητές μου συμπολίτισσες - Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Έφτασε η στιγμή που πρέπει να αποφασίσουμε για το μέλλον της πόλης μας, για το πώς θα είναι

από εδώ και πέρα η ζωή μας στην Αγία Βαρβάρα και ποιες προοπτικές ανοίγονται για τα παιδιά μας και το σύνολο των δημοτών. Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο: Ή θα συμμετάσχουμε στη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί με συναίνεση και διαφάνεια για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας, ή θα ταχθούμε με τη λογική της μισαλλοδοξίας, του διχασμού, του «κιτρινισμού» και του παλαιοκομματισμού που θα μας κρατήσουν καθηλωμένους.

Όσοι θεωρείτε ότι αξίζει στο Δήμο μας ένα καλύτερο αύριο και ότι πρέπει να συνεχιστεί η θετική πορεία που έχουμε χαράξει, είστε απαραίτητοι στον αγώνα αυτό. Γιατί ότι θα κάνουμε μαζί, θα αντανακλά στο σύνολο όλων των κατοίκων της Αγίας Βαρβάρας. Εμείς όταν λέμε ότι ενδιαφερόμαστε για όλους τους συνδημότες μας, το εννοούμε!

Στον αγώνα αυτό κατεβαίνουμε πλέον ΕΝΩΜΕΝΟΙ με τις παρατάξεις των κ.κ. Μιχάλη Γιάγκα και Θεόδωρου Βασιλάκου και την Κυριακή 2 Ιουνίου πορευόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ διαμορφώνοντας πλέον την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ της επόμενης μέρας. Όλοι μαζί, ενωμένοι στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα για το μέλλον της πόλης μας και αποδοκιμάζουμε πρακτικές που έρχονται από ένα νοσηρό παρελθόν.

Απευθύνω λοιπόν κάλεσμα σε όλους εσάς, τους συμπολίτες μου, που με τη δική σας επιλογή θα καθορίσετε το μέλλον της πόλης μας.

Πάμε όλοι μαζί να ανοίξουμε νέους δρόμους!

Το αξίζουμε και θα το πετύχουμε!

Γιώργος Π. Καπλάνης

Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας