Στην Αγία Βαρβάρα δεν υπάρχει καμία στήριξη από μέρους του κ. Μίχου σε κανένα επίπεδο!

Διακόπτεται η επί χρόνια διανομή αγαθών ΤΕΒΑ, μειώνονται οι ποσότητες σίτισης για όσους έχουν ανάγκη, ώστε να μην φθάνουν για να τραφούν 2 άτομα. Τα αγαθά που παρέχονται είναι χαμηλής ποιότητας. Αφήνονται οικογένειες χωρίς ρεύμα. Αντλούνται οικονομικοί πόροι μέσω προστίμων που χρεώνονται στους συμπολίτες μας. Αυξάνονται τα κόστη σε όσες υπηρεσίες παρέχει ο δήμος. Χρησιμοποιούνται τα έσοδα του Δήμου, για να πληρώνονται δικηγόροι να μηνύουν τον απλό κόσμο. Δεν ενισχύονται οι καταστηματάρχες. Η κοινωνική πολιτική του δήμου Αγίας Βαρβάρας έχει πια χαθεί, ενώ θα έπρεπε να είναι στο επίκεντρο, όπως γινόταν από εμάς τα προηγούμενα χρόνια.

Ο κ. Μίχος επιχειρεί συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, παρακαλώντας τον να χρηματοδοτήσει νέα έργα στην πόλη μας εν όψει της δημόσιας λογοδοσίας του, στην οποία οφείλει να αναδείξει κάποιο έργο του, αφού πρώτα του καταρρίψαμε πληθώρα έργων που παρουσιάζει ως δικά του δημιουργήματα. Τα έργα είναι επιθυμητά για την πόλη μας, αλλά ας μας ενημερώσει ο κ. Μίχος πως αυτά θα στηρίξουν τους συμπολίτες μας στην εποχή της γενικευμένης κρίσης που βιώνει όλος ο κόσμος.

Για ακόμη μια φορά δεν ζει στην πραγματικότητα και μας αποδεικνύει ότι δεν τρέφει πραγματικό ενδιαφέρον για τους συμπολίτες μας κι ότι οι συναντήσεις κι οι κινήσεις είναι επιφανειακές. Μέριμνά του ήταν να ζητήσει χρηματοδότηση για τεχνικά έργα στην Αγία Βαρβάρα που είναι ο πρώτος δήμος στα προνοιακά επιδόματα! Φαίνεται μάλλον πως αυτό δεν το γνωρίζει ούτε εκείνος ούτε ο Πρωθυπουργός. Αν μας κατηγορήσει για συκοφαντία, στην πραγματικότητα κατηγορεί τους πολίτες της πόλης μας που βιώνουν αυτή την κατάσταση καθημερινώς!

Γιώργος Π. Καπλάνης

Επικεφαλής παράταξης «Η δική μας πόλη»