Στην πρόσκληση αυτή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ανταποκρίθηκαν πάρα πολλοί,

γνωστοί και φίλοι του, που στην κυριολεξία κατέκλυσαν ασφυχτικά το Δημοτικό Αναψυκτήριο «Συντριβάνι» με αποτέλεσμα ο χώρος να φαίνεται πολύ μικρός για αυτή τη συνάντηση!

Ο π. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος Βουλευτής στον Δυτικό Τομέα Αθήνας  με την Νέα Δημοκρατία, μίλησε για «Όσα μας απασχολούν και ποιες οι προοπτικές» ενώ αρκετές φορές απάντησε σε προσωπικό επίπεδο, δίνοντας απαντήσεις για την καταστροφική 4ετία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βαθιά συγκινημένος από την παρουσία τόσου κόσμου, ευχαρίστησε όλους, εκ βάθους καρδίας, υποσχόμενος ότι θα είναι αντάξιος της εμπιστοσύνης τους. Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αγίας Βαρβάρας Μανώλης Ζερβάκης, ο Πρόεδρος της  Β5 ΝΟΔΕ Δημήτρης Μαυροειδάκος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων -  συλλόγων και επιχειρηματίες της πόλης.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε την παρακάτω σύντομη δήλωση.

«Η σημερινή συγκέντρωση εδώ στην Αγία Βαρβάρα, έδωσε ένα μήνυμα μιας μεγάλης λαϊκής συμμετοχής που αποτελεί απάντηση για όλους όσους επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα τοξικό κλίμα στη χώρα, έδωσε μια απάντηση, ότι οι πολίτες της δυτικής Αθήνας στηρίζουν, την κυβέρνηση, το έργο της, τις προσπάθειές της, να στηρίξει και να κρατήσει όρθια την κοινωνία. Θα συνεχίσουμε λοιπόν τον αγώνα, ακριβώς για να στηρίξουμε κατά το δυνατόν όσο γίνεται τους πιο ευάλωτους, σε μια περίοδο που είναι μεγάλη κρίση και η οποία πλήττει κυρίως τους πιο αδύναμους. Θα προχωρήσουμε λοιπόν όλοι μαζί, χέρι με χέρι θα πορευθούμε προς την νίκη, αλλά και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων».