Από γκάφα σε γκάφα και από «φάπα» σε «φάπα» τα μέλη της διοίκησης Μίχου.

Μετά την παταγώδη αποτυχία χειραγώγησης των εκλογών του Σωματείου Εργαζομένων Αγίας Βαρβάρας, την επική γκάφα Αντιδημάρχου που έγινε αιτία προσαγωγής 6 ανήλικων παιδιών - μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου στο Αστυνομικό τμήμα και την άτακτη υποχώρηση της διοίκησης στο συγκεκριμένο θέμα, ακολούθησε και «φάπα» από την Ελληνική Δικαιοσύνη αυτή την φορά.

Ο λόγος, η πανηγυρική η αθώωση του πρώην Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας και της προϊσταμένης Παιδικού Σταθμού, έπειτα από μήνυση που είχαν υποβάλει τα μέλη της διοίκησης Μίχου, Αλεξάνδρα Φέγγη, Δημήτρης Σωτηρόπουλος και ο πρόσφατα νεοαποκτηθείς γνωστός για τις αυτοδιοικητικές κυβιστήσεις, Θεόδωρος Βασιλάκος.

Σύμφωνα με την μήνυση και το κατηγορητήριο, το επίδομα που έπαιρνε ως Προϊσταμένη του παιδικού σταθμού η συγκεκριμένη υπάλληλος, ήταν παράνομο.

Τελικά, το Δικαστήριο μετά και την κατάθεση όλων των μαρτύρων, έκρινε ότι ήταν νόμιμο το επίδομα που έπαιρνε και αθώωσε πανηγυρικά τον Γιώργο Καπλάνη και την Προϊσταμένη του Παιδικού Σταθμού.

Αποτέλεσμα, οι κατήγοροι - μηνυτές μετά το άκουσμα της απόφασης «φάπα» προς αυτούς, έφυγαν από την Ευελπίδων, με την «ουρά στα σκέλια» όπως λέει και σοφή παροιμία.

 

*Η φωτό είναι προϊόν φωτομοντάζ