Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο δήμος Αγίας Bαρβάρας ανακοινώνει τα αποτελέσματα του υγειονομικού ελέγχου που διεξήχθη σε όλα τα σχολεία της

πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σε όλους τους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, από αρμόδιους υγειονομικούς υπαλλήλους της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, τα οποία επιβεβαιώνουν την πολύ σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά που γίνεται από το δήμο στον ευαίσθητο τομέα της υγιεινής και της υγείας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο της Περιφέρειας Αττικής, επιβεβαιώθηκε και τυπικά πλέον, αυτό που ήδη γνωρίζαμε. Κατόπιν πρόσφατων συστηματικών ελέγχων, η λειτουργία όλων των σχολικών συγκροτημάτων και των σταθμών του δήμου Αγίας Βαρβάρας, κρίθηκε ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, όσον αφορά στην τήρηση των κανόνων υγιεινής στους κύριους, βοηθητικούς και κοινόχρηστους χώρους τους, καθώς και στα ειδικά μέτρα πρόληψης και προφύλαξης Covid -19.

Ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ.Λάμπρος Μίχος βαθιά ικανοποιημένος από την ευόδωση της τιτάνιας προσπάθειας για την άψογη λειτουργία των σχολείων του δήμου μας, συγχαίρει τους εργαζόμενους, τους μαθητές αλλά και τους εκπαιδευτικούς για την σύμπραξή τους και υπενθυμίζει ότι αυτή η δημοτική αρχή δεν αρκείται σε λόγια, αλλά εμπράκτως αποδεικνύει το βαθύτατο αίσθημα ευθύνης που την διακατέχει. Καλεί δε τους ακάματους ενορχηστρωτές της λοιδορίας κατά του δήμου, που ηχηρά διαψεύστηκαν για μια ακόμη φορά, να ξεφύγουν από την παγίδα του νοσηρού αντιπολιτευτικού μένους και να συμπλεύσουν στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.